Juridische Bijstand voor zelfstandigen

Als zelfstandige bereid je je best zo goed mogelijk voor, ook juridisch. Want het is niet ondenkbaar dat je ooit geconfronteerd wordt met juridische problemen. Neem nu bijvoorbeeld klanten die je facturen niet betalen. Of een zakelijk geschil met een leverancier. Elke zelfstandige krijgt hier wel eens mee te maken, en je wil er dan zeker niet alleen voor staan.

Bij Acerta zijn je sociaal statuut, pensioen en verzekeringen al in goede handen. Maar we gaan graag net dat tikkeltje verder voor de groei van jouw zaak. Daarom kunnen wij je bijstaan in lastige juridische situaties.

Met een aansluiting tot Acerta's Juridische Bijstand voor zelfstandigen kan je het hele jaar door rekenen op juridische advies en bijstand op maat van zelfstandigen. Hiervoor betaal je slechts 164,46 euro (excl. btw). Deze kost is eenmalig, zonder bijkomende administratieve kosten én is bovendien fiscaal aftrekbaar als beroepskost.

Krijg juridische bijstand op maat

Sluit je hier aan en doe beroep op ons gespecialiseerd team juristen. Ben je al aangesloten en heb je een vraag of probleem? Contacteer ons hier en stel ons je vraag.

Sluit je hier aan Contacteer ons hier

Ontving je een brief van ons over je Juridische Bijstand?

Let op we hebben nieuwe contact- en bankgegevens. Indien je twijfelt of dit over een phishing gaat, aarzel niet om contact op te nemen.

Wat houdt je aansluiting Juridische Bijstand in en waarom is het belangrijk?

1. Juridisch advies

Heb je een professioneel of privégeschil? Ons gespecialiseerd team staat je bij, beantwoordt je vragen en begeleidt je, indien nodig, bij de opmaak van je dossier zodat je voorbereid naar de rechtbank gaat.

Deze juridische bijstand is onbeperkt, ongeacht het aantal gevraagde tussenkomsten.

2. Inning van schuldvorderingen

Blijft die ene factuur ondanks verschillende herinneringen openstaan? Wij geven je ondersteuning in je communicatie naar de klant toe en werken samen met een gerechtsdeurwaarder voor de inning van je facturen.

3. Bijstand opmaak contracten en documenten

Ben je op zoek naar voorbeelden van bepaalde overeenkomsten, facturen of verkoopsvoorwaarden? Of moeten je contracten aangepast worden? Wij bezorgen je de nodige documenten.

4. Bijstand GDPR dataregistratie

Zodra je klanten hebt, ben je wettelijk verplicht om een dataregister bij te houden. Weet je niet hoe hieraan te beginnen? Wij bezorgen je een dataregister template en helpen je op weg.

Sluit je nu aan tot onze Juridische Bijstand

Sluit je nu aan tot onze Juridische Bijstand

Wil jij het hele jaar door kunnen genieten van onbeperkt juridische bijstand en advies, zowel op profesionneel vlak als privé? Laat dan je gegevens achter en we bezorgen je zo snel mogelijk de nodige informatie om je aan te sluiten. 

Sluit je hier aan Meer informatie