Acerta voor Zelfstandigen

Ondernemingsvorm wijzigen

Bedrijfsvorm wijzigen

Acerta is er voor alle ondernemers. We helpen niet alleen starters snel uit de startblokken, maar geven ook doorgewinterde ondernemers advies en dienstverlening op maat. Van ondernemings- of vennootschapsvorm veranderen? Reken gerust op onze vlotte service.

Support bij bedrijfswendingen

Bij je start als zelfstandige koos je de bedrijfsvorm die het best bij je doelstellingen aansloot, en vertrouwde je op het ondernemingsloket en/of de notaris om je formaliteiten in orde te brengen. Evolueerde je zaak en groeit ze beter onder een andere vorm? Acerta helpt je om dit snel en efficiënt in orde te brengen

Eenmanszaak wordt vennootschap

Ben jij je eenmanszaak ontgroeid en wil je een vennootschap oprichten? Proficiat! We zorgen ervoor dat je nieuwe onderneming aan de wettelijke KBO-vereisten voldoet. Vraag ons je éénmanszaak te schrappen en je gloednieuwe vennootschap in de KBO in te schrijven. Het kostenplaatje? Per vestiging kost je dit 88,50 euro voor de schrapping plus 88,50 euro voor de inschrijving.

ondernemingsloket ondernemersloket acerta ondernemingsloket bedrijfsgegevens wijzigen bedrijfsvorm wijzigen vennootschapsvorm wijzigen ondernemingsvorm wijzigen stopzetten onderneming schrappen ondernemingsnummer

Verandering vennootschapsvorm

Heb je een VOF en wil je die naar een BV omzetten ? Of wil van je BV of BVBA een NV maken? Wil je alleen je vennootschapsvorm wijzigen? Dan moet je in principe niet bij het Acerta ondernemingsloket langsgaan. Toch is het handig om ons even te contacteren. Zo ben je zeker dat je geen enkele formaliteit over het hoofd ziet.

Acerta is er voor je

Wijzigt er iets in je ondernemingsvorm?  We adviseren je graag over of en welke formaliteiten je moet vervullen. Is dat het geval, dan loodsen we je graag door de papiermolen, of nemen het van je over. Meer weten? We staan voor je klaar.