Acerta voor Zelfstandigen

Erkend aannemer

Erkend aannemer

Ben je aannemer en wil je overheidsopdrachten uitvoeren? Dan heb je een erkenning nodig. Overheidsopdrachten zijn er in alle maten en gewichten. Je moet dus de juiste categorieën en klassen aanvragen. Dat hangt af van wat je doet – bijvoorbeeld dakwerken of loodgieterij – en van de prijsklasse van de opdrachten die je interesseren. 

Acerta regelt je aanvraag

Voor de erkenningsaanvraag heb je een pak documenten nodig. Maak het jezelf makkelijk en schakel Acerta in. Je hebt twee opties:

  • Bij een standaardaanvraag verzamel je zelf je documenten en regelt Acerta de aanvraag. Prijs: 121 euro
  • Bij een comfortaanvraag vraagt Acerta voor het regelen van de aanvraag zoveel mogelijk documenten in jouw plaats op. Prijs: 273,46 euro

Wijzigen of stopzetten

Als erkend aannemer moet je bij elke wijziging in je onderneming die in het Belgische Staatsblad gepubliceerd wordt, ook je erkenning officieel laten wijzigen en registreren. Datzelfde geldt als jij je activiteiten stopzet, of jij je erkenning niet langer wil voeren. Deze formaliteiten besteed je heel eenvoudig aan Acerta uit. Voor beide diensten rekenen we het standaardtarief van 121 euro aan.

Download hieronder de gewenste bestelbon en mail hem ingevuld terug. Je kunt ook naar het Acerta-kantoor in je buurt komen om het formulier samen met ons in te vervolledigen. Wil je eerst meer uitleg? Stel ons vrijblijvend je vragen.