Jouw organisatie ten opzichte van de markt

Met onze benchmarkrapporten krijg je snel een helder zicht op hoe jouw organisatie zich verhoudt ten opzichte van de markt. Ze omvatten verschillende thema’s, zoals verloning en ziekteverzuim. Zo krijg je als werkgever telkens een algemeen overzicht in cijfers per regio, alsook cijfers in functie van het aantal medewerkers, met onderscheid tussen arbeiders en bedienden.

Over verlonen

Over verlonen

Een loonpakket hoeft al lang niet meer beperkt te zijn tot het klassieke plaatje.

Zo is er bijvoorbeeld het cafetariaplan: een win-win voor beide partijen met tal van interessante mogelijkheden. Met zo’n plan stel je een pakket aan opties samen, op maat van jouw werknemers en in lijn met de visie van je bedrijf. Hoe jouw organisatie zich tot anderen verhoudt lees je alvast in onze benchmarkrapporten over verloning en verzuim.

Ben je klaar om een beleid samen te stellen met advies op maat?

Bekijk het Benefit Motivation Plan van Acerta!
Over ziekteverzuim

Over ziekteverzuim

Je werknemers zijn je menselijk kapitaal. Door in te zetten op hun welzijn en talentontplooiing, blijven zij gemotiveerd. Je verhoogt zo het engagement naar jou toe als werkgever. Niet onbelangrijk, als je weet dat een gemiddelde werknemer 5 dagen per jaar ziek is.

Ziekteverzuim is een risico en heeft een enorme invloed op de verhouding van prestaties ten opzichte van loonkost.

Wist je dat de gemiddelde verzuimkost per werknemer geschat wordt tussen de 1 000 en 1 500 euro? Heb je een organisatie van 100 werknemers of meer?
Dan wordt het al snel een kost van 150 000 euro op jaarbasis. Door verschillende motivatoren in te zetten, kan je verzuim vermijden.

Benieuwd hoe jouw organisatie ervoor staat?

Download onze benchmarkrapporten over verloning en verzuim

Benchmarkrapport op maat nodig?

Heb je in plaats van een algemeen overzicht, liever een rapport met cijfers toegespitst op jouw sector en regio? Onze juridische dienst stelt een rapport over verloning en verzuim op, waarmee je als werkgever specifiek vergelijkingsmateriaal krijgt. Extra relevant dus! Je kan dit rapport tegen het einde van januari van ons verwachten.

Je komt er meer te weten over de evoluties en trends, op maat van jouw bedrijf.  Zo kan je je beleid afstemmen en optimaliseren. Wens je daarna nog extra advies? Dan staan onze medewerkers voor je klaar. 

Vul het formulier in, wij zorgen ervoor dat je een rapport ontvangt tegen het einde van januari.

 

Vraag je rapport op maat aan