Vorige

Volg een hr-opleiding waar en wanneer je wil

01 september 2022 Annelies Baelus Werkgevers

Online opleidingen hebben sinds de coronapandemie op zijn minst gezegd een boost gekregen. Voor de coronapandemie waren online opleidingen bij Acerta eerder de uitzondering, terwijl vandaag 70% van onze opleidingen online doorgaan. Ze zijn er om te blijven, ook in de hr-wereld. En dan gaat het niet alleen over webinars maar ook over e-learnings, waarbij je via een digitaal platform toegang hebt tot interactieve opleidingen.

Leestijd: Later lezen?

Leer op jouw manier

Je persoonlijke voorkeur zal een grote rol spelen in de keuze van type opleiding. Heb je liever een klassieke opstelling met een trainer die live lesgeeft (de klassikale opleiding), of dezelfde opstelling maar dan digitaal (een webinar), of volg je liever online een interactieve opleiding waarbij je op eigen tempo zelf theorie kan lezen en oefeningen maken (e-learning)? Als je tot de laatste categorie behoort, dan hebben we goed nieuws: vanaf 1 september 2022 start Acerta met een nieuw aanbod e-learning­s, bovenop de huidige leervormen in ons aanbod sociaal-juridische en hr-opleidingen.

Wat zijn de voordelen van e-learning?

Via e-learning kan je op je eigen tempo een opleiding volgen, waar en wanneer je wil. Je krijgt een persoonlijke login waarmee je de opleiding (meerdere keren) kan volgen. De theorie wisselt zich af met verschillende oefeningen, video’s, quizjes, enz. Hierdoor is de opleiding interactief en hou je je aandacht erbij. Bovendien zijn het kort afgebakende thema’s, waardoor je snel een antwoord vindt op jouw hr-vraag. En stel dat er toch iets niet duidelijk zou zijn, dan kan je via mail contact opnemen met een trainer van Acerta.

Welke e-learnings kan je binnenkort volgen?

Wil jij graag een e-learning over relevante sociaal-juridische of hr-topics volgen? Acerta bouwt haar aanbod stelselmatig uit. We beginnen alvast met deze e-learnings:

  • Schorsing van een opzegtermijn berekenen (schrijf je nu in)
  • Thuiswerk: bereid je voor op sociale inspectie (binnenkort beschikbaar)
  • Vakantierechten berekenen (binnenkort beschikbaar)

Vind meteen de hr-opleiding die je zoekt

Op zoek naar een sociaal-juridische of hr-opleiding? Zoek niet verder, onze enthousiaste experten leggen complexe materie op eenvoudige manier uit!

Ontdek het opleidingsaanbod

Deel dit artikel

Annelies Baelus

Geschreven door Annelies Baelus

Director Legal, Reward & opleidingen bij Acerta.

Gerelateerde artikels

Arbeidsdeal: overzicht van de maatregelen
Werkgevers

Arbeidsdeal: overzicht van de maatregelen

30 september 2022 Annelies Bries

Het wetsontwerp over de arbeidsdeal is goedgekeurd. De bedoeling van de arbeidsdeal is om zo veel mogelijk mensen aan het werk te krijgen. De nadruk ligt op flexibiliteit voor werkgevers en werknemers. Wat staat er in het wetsontwerp? Welke maatregelen treden in werking? We geven je een overzicht.

Lees meer
Re-integratietraject 2.0: nieuwe reglementering vanaf oktober 2022
Werkgevers

Re-integratietraject 2.0: nieuwe reglementering vanaf oktober 2022

29 september 2022 Miet Vanhegen

Het re-integratietraject voor arbeidsongeschikte werknemers wijzigt vanaf 1 oktober 2022. De wijzigingen kaderen in het bredere hervormingsplan rond de aanpak van langdurig zieken. We geven je een overzicht van de belangrijkste nieuwigheden van het re-integratietraject 2.0.

Lees meer
Wat verandert er in oktober voor werkgevers?
Werkgevers

Wat verandert er in oktober voor werkgevers?

29 september 2022 Miet Vanhegen

De wet- en regelgeving verandert regelmatig, en dat heeft een invloed op jou als werkgever of op jouw medewerkers. Acerta geeft je daarom een overzicht van de sociaal-juridische wijzigingen die op de planning staan in oktober 2022.

Lees meer