Acerta voor Boekhouders & Accountants

Kennis en opleidingen

Blijf up-to-date

In één namiddag up-to-speed met de actuele wetgeving? Schrijf je in voor onze Up2Dates. Expert-trainers schoeien deze infosessies precies op jouw leest - met de actualiteit als leidraad. Zij lichten de hr- en sociale regelgeving toe, of diepen kort en krachtig een thema uit. Je wisselt kennis uit met vakgenoten, en krijgt een attest. Zo blijf je altijd een neuslengte voor.

Verdiep je kennis

Maak van je informatieplicht een deugd. Met onze opleidingen voor boekhouders en accountants geef jij jezelf of je medewerker een verfrissend kennisbad. In twee dagen tijd krijg je een helder zicht op de sociale wetgeving en de reglementeringen waar je boekhoudkantoor mee te maken krijgt. Zo win jij aan advieskracht. Ook je klanten die hun verplichtingen beter in de vingers willen hebben, vinden de geknipte opleiding bij ons.

boekhouder boekhouder acerta boekhouding advies boekhoud software boekhoud programma boekhouder opleiding boekhouder partner
boekhouder boekhouder acerta boekhouding advies boekhoud software boekhoud programma boekhouder opleiding boekhouder partner

Vergroot je expertise

Het succes van je klanten? Dat danken ze ook aan jouw vakkennis en inzicht in de wet- en regelgeving van hun sector. De Acerta-juristen en sectorspecialisten voeden je expertise. Ze volgen wetgeving, wijzigingen en interpretaties op de voet en vertalen ze naar (ver)heldere(nde) nieuwsberichten, longreads en kennisdossiers. Die vind je in je klantenportaal.

Trefzeker in je advies

Indexcijfers, wetteksten, actuele bedragen voor sociale bijdragen, of regelgeving in een specifieke sector? Die raadpleeg je in Trefzeker, je digitale hr assistant. Trefzeker is een handige kennisbron voor boekhouders en hun werkgevende klanten. 
Nog geen abonnement? Probeer Trefzeker twee weken uit.