Acerta voor Boekhouders & Accountants

Totaaladvies voor jouw klanten

Totaalondersteuning voor je klant

De manier om je klanten te doen glimlachen? Raad hen Acerta aan. Samen geven we hen een sterke totaalservice - van opstart tot pensioen, en op maat als dat nodig is. Een straffe service voor starters, een betrokken verzekeringsfonds, een steengoede payrolldienst, en de meest complete hr-ondersteuning. Plus: een uniek expertenteam.

Verwijs klanten gerust door

Als boekhouder of accountant stem jij je diensten af op je klant en zijn unieke situatie. Jouw maatwerk versterken wij met ons totaalpakket. Maar niet alleen je klant doet zijn voordeel door advies in te winnen bij Acerta, ook jij wint. Want als Acerta-partner krijg je niet alleen dat streepje voor bij jouw klanten, maar ook bij ons.

Acerta: straffe service op mensenmaat voor 
starters, zelfstandigen, werkgevers, boekhouders en accountants.

Acerta: straffe service op mensenmaat voor starters, zelfstandigen, werkgevers, boekhouders en accountants.

Voorzie een vlotte start

Ondernemers of vrije-beroepers in spe? Vergeet het tijdrovende paperassenwerk voor je klanten. Verwijs hen gewoon door naar Acerta. Met onze unieke onlinestartersservice en het persoonlijke stappenplan nemen ze in geen tijd een vliegende start. En via onze Ik Wil Starten-academie ontdekken ze bovendien wat ondernemen inhoudt, en wat jij als boekhouder of accountant voor hen kan betekenen.

boekhouder partner tools voor boekhouders & accountants boekhouding advies boekhoud software boekhoud programma
boekhouder partner tools voor boekhouders & accountants sociale bijdragen berekenen sociale bijdrage berekenen" bruto netto calculator voor boekhouders bruto naar netto  bruto netto uitrekenen accountant bruto netto berekenen boekhouders

Ondersteun je zelfstandigen

Als vertrouwenspersoon van je zelfstandige klanten draag je bij aan het succes van hun onderneming. Wij staan je daarin graag bij. Je klanten kunnen bij ons terecht voor al hun sociaal-juridische verplichtingen. Jij optimaliseert hun bezoldiging en sociale bijdragen en tekent hun financiële toekomst uit. Wij zorgen voor hun sociaal-juridische adminisitratie, en sociale zekerheidsuiterking en bieden hen meteen een oplossing op maat.

Begeleid je werkgevers

Met jouw advies én Acerta als copiloot hebben werkgevers niets te vrezen. We werven straffe toppers voor hen aan, coachen het talent dat ze al in huis hebben, of geven loonadvies dat hout snijdt. Hebben ze nood aan een helpende hand bij hun hr-beheer of  loonadministratie? We springen in hun bedrijf bij, of zorgen vanop afstand voor een vlekkeloze payroll.