Terug naar events
Gratis

Deel dit event via

A seat at the table

Dit exclusieve evenement belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij we een unieke combinatie van cultuur, culinaire hoogstandjes en inspirerende sprekers samenbrengen.

Waar & wanneer?

Er zijn geen sessies meer ingepland


A seat at the table is een uitnodiging om plaats te nemen aan een bijzondere tafel, waar de kracht van verbinding en de uitwisseling van ideeën centraal staan. Deze bijeenkomst biedt jou de gelegenheid om waardevolle connecties te leggen en te netwerken met andere professionals uit de accountancysector.

Het Snijders&Rockoxhuis​, een historisch en artistiek meesterwerk, zal het decor vormen voor deze speciale avond. We bieden jou een exclusieve rondleiding door dit unieke pand, waar je de kans krijgt om de rijke geschiedenis en de prachtige kunstcollectie te ontdekken.

Verder hebben we het genoegen om sterrenchef Seppe Nobels te verwelkomen, die zijn culinaire vaardigheden zal tonen tijdens een heerlijk diner dat speciaal voor deze gelegenheid is samengesteld.

Naast de culinaire verrassingen is het een eer om de Chief Economist van KBC, Hans Dewachter, als onze speciale gast en keynote spreker te mogen verwelkomen. Hans zal ons inzichten verschaffen in de economische trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op de zakelijke wereld van vandaag.

Gelieve je deelname te bevestigen voor 15 september. 

Verdere praktische informatie zal enkele dagen voor het event gedeeld worden.

hans_acerta

Hans Dewachter

Hoofdeconoom bij KBC, auteur en professor

seppe_acerta

Seppe Nobels

Sterrenchef en auteur met een passie voor duurzaam koken

Het Snijders&Rockoxhuis

Een verrassend museum in hartje Antwerpen