Terug naar events

Sprekers

Tijdens deze editie geven we het woord aan professor Tijl De Bie (Universiteit Gent), Charlotte Himpe (IMEC), Director Product Management Philippe Tassent (Acerta Consult) en Joos Van Dyck, Director Business Intelligence (Acerta Consult).

Het geheel zal in goede banen geleid worden door Director Talent Acquisition & Orientation Hannelore Van Meldert (Acerta).

Professor Tijl De Bie
Professor datawetenschappen en artificiële intelligentie bij Universiteit Gent

Tijl De Bie is een internationaal gereputeerde onderzoeker op vlak van datawetenschappen, machinaal leren, en artificiële intelligentie meer algemeen, met een speciale interesse in ethische aspecten. Voor zijn toegepast onderzoek richt hij zich onder meer op de arbeidsmarkt en (sociale) media.

Zijn onderzoek bouwt op 11 jaar ervaring in toonaangevende buitenlandse universiteiten (UC Berkeley, UC Davis, Southampton University, en vooral de University of Bristol). Zijn werk werd bekroond met onder meer twee prestigieuze European Research Council grants en een FWO Odysseus Type I project. Vandaag vervult hij een prominente rol in het Vlaams AI onderzoeksprogramma. 

Tijl wordt gedreven door een passie om op een verantwoordelijke manier wetenschappelijke en technologische grenzen te verleggen, met zorg en aandacht voor menselijke en maatschappelijke noden.

Charlotte Himpe
HR Systems & Reporting specialist bij IMEC

Charlotte heeft de afgelopen 20 jaar een brede waaier van HR expertise opgebouwd, grotendeels vanuit de insteek process design en software implementatie – wat hand in hand gaat.  Zoeken naar een optimale werking, de beste fit, het wegwerken van inefficiënties en het realiseren van added-value. Daar is de laatste jaren bij imec een ander focuspunt aan toegevoegd: people analytics. De berg aan HR data omzetten in krachtige inzichten en instrumenten.

 

Philippe Tassent
Director Product & Business Development bij Acerta Consult

Philippe is een authentieke leider met meer dan 20 jaar ervaring in de hr-wereld op het kruispunt van technologie en business proces. Bedreven in en gepassioneerd door strategische marketing, het introduceren van innovatie en product & portfolio management. Vandaag is hij verantwoordelijk voor Product Management bij Acerta Consult

 

   

Joos Van Dyck
Director Business Intelligence Acerta Consult

Joos is een Data & Analytics leider met meer dan 20 jaar ervaring in het introduceren van data oplossingen in internationale omgevingen, met een sterke focus op waardecreatie vanuit data. Diep begrip van de kruising tussen technologie, zakelijke- en operationele behoeften in een strategische benadering. Vandaag is hij verantwoordelijk voor data & analytics binnen de Acerta groep.

Moderator: Hannelore Van Meldert
Director Talent Acquisition and Orientation, Acerta Consult

Hannelore Van Meldert heeft 15 jaar ervaring in Human Resources en is vandaag director van de divisie ’Talent Acquisition & Orientation’ binnen Acerta Consult.

Hannelore gelooft sterk in de creatie van duurzaam kwaliteitsvol werk - met aandacht voor ontwikkeling, welzijn en performance - als sleutel voor de huidige complexe arbeidsmarkt. Iedereen op zijn kracht, beluisteren en bekrachtigen van zowel de individuele als de organisatienoden.

Wat is de (potentiële) impact van artificiële intelligentie op het werk en op HR?

Schrijf je gratis in voor het Acerta Panel Webinar op 12 oktober van 12 uur tot 13 uur.

Let op, de plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Schrijf je gratis in