Terug naar events

Sprekers

Tijdens deze editie geven we het woord aan Kathleen Vangronsvelt (AMS), Els Overbergh (Baloise) en Florence Cordonnier, (Acerta Consult)

Het geheel zal in goede banen geleid worden door Kathelijne Verboomen, Director Kenniscentrum bij Acerta Consult

 

Kathleen Vangronsvelt
Professor Organizational Behavior & HRM bij Antwerp Management School (AMS)

Prof. Dr. Kathleen Vangronsvelt combineert een brede business ervaring als HR Professional met academische vaardigheden. De combinatie van business en academia stelt haar in staat om een brede waaier aan wetenschappelijke kennis te vertalen naar hands-on inzichten en werkbare oplossingen. Haar expertise domein focust op het realiseren van menselijk potentieel in een werkcontext (o.a. welzijn op het werk, kracht van waarden, potentieel van diversiteit (DEI), leiderschap en strategisch Human Resource Management).

Els Overbergh
CHRO Baloise Insurance

Els Overbergh heeft een rijke HR- en management achtergrond. Zij bekleedde al diverse managementfuncties en werkte ook als HR-director bij Microsoft Belgium & Luxemburg en later bij Arvesta. Daarnaast was ze ook gastlector in HR-management aan het UCLL.

Als CHRO bij Baloise is ze verantwoordelijk voor het departement HR en interne communicatie. In haar functie heeft Els een belangrijke taak om samen met haar team duurzame, menselijke en bedrijfsgerichte HR-oplossingen aanbieden in een snel veranderende omgeving. Hierbij staat ze voor belangrijke uitdagingen waaronder de huidige war for talent, het stimuleren van diversiteit en een impactvolle en transparante bedrijfscommunicatie.

Anette Böhm
CHRO Bpostgroup

Anette Böhm is een ervaren expert in hr en organisatieverandering. Als CHRO van bpostgroup leidt zij hr-initiatieven en talentmanagementstrategieën. Voorheen had zij leidinggevende posities bij multinationals zoals KBC, SDWorx en Belgacom, waar zij hr-programma’s leidde die gericht waren op het verbeteren van de prestaties, betrokkenheid en welzijn van werknemers. Ze heeft masters in Bedrijfskunde, Coaching en Counseling. Haar inzichten en ervaring deelt ze regelmatig via diverse vakbladen. Buiten haar werk bij bpostgroup mentort ze hr-professionals en zet ze mee in op maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Florence Cordonnier
Manager Legal Consult bij Acerta Consult

Florence is verantwoordelijk voor de afdeling Legal Consultancy binnen Acerta. Ze coacht en inspireert op dagelijkse basis een team van meer dan 20 professionals.

 

Moderator: Kathelijne Verboomen
Director Kenniscentrum bij Acerta Consult

Kathelijne heeft de leiding over het kenniscentrum van Acerta. Ze wil er als directeur kennis, beleid en klantgerichtheid nauwer met elkaar verbinden. Ze werkte ruim vier jaar op het Kabinet van minister Kris Peeters als adviseur Arbeidsrecht en Competitiviteit. Ze deed over de Wet Werkbaar Wendbaar Werk zowel inhoudelijk, wetgevend als algemeen coördinerend werk. 

Hoe creëer je een wendbare en flexibele organisatie in tijden van verandering?

Schrijf je gratis in voor het Panel Webinar van Acerta Consult op 6 juni van 12 uur tot 13 uur.
 
Let op, de plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!
Schrijf je gratis in