Terug naar events

Sprekers

Christophe Van Bortel

Cybercrime now, de virtuele speeltuin voor criminelen

De opmars van cybercrime is niet meer te stoppen. Tijdens deze keynote staat Christophe stil bij de actuele trends en welke impact ze hebben op ons dagelijks leven en gaat dieper in op de populairste vormen van cybercrime en hoe je ze kan herkennen. Ten slotte komt de invloed van AI aan bod, dat zowel onze digitale superheld als onze aartsvijand in een sci-fi plot twist kan zijn. Christophe is sinds 2021 Adjunct-diensthoofd van de Regionale Computer Crime Unit van Antwerpen.

 

Inti De Ceukelaire

Toverhacks: Privacy als illusie

Als kind wilde Inti altijd goochelaar worden en hoewel hij zich nooit heeft kunnen omtoveren tot 'Houdinti', beoefent hij als ethisch hacker de kunst van het misleiden op het internet. In een entertainende lezing laat Inti in zijn kaarten kijken en tovert hij verhalen uit zijn hoed over de magische wereld van hackers. Hij onthult waarom privacy een illusie is en welke trucs cybercriminelen gebruiken om je geld en gegevens te ontgoochelen. Inti werd in Las Vegas verkozen tot "The Most Valuable Hacker", de meest prestigieuze titel die hackers wereldwijd kunnen krijgen. (Foto: Lies Willaert)

Johan Guelluy

Hoe beschermt Acerta de accountant maximaal in een digitale wereld?

Johan is CIO bij Acerta. Vorig jaar werd hij verkozen tot Chief Digital Officer van het jaar. Hij beschikt over een ruime internationale ervaring van 25 jaar in IT en business transformatie met een sterke focus op klantgerichtheid, innovatie en efficiëntie in een veilige digitale omgeving.  Hij is ook een van de frontrunners op gebied van artificiële intelligentie waarvoor hij in 2017 en 2018 verschillende innovatie en digitale awards won.

Verzeker je plek vandaag nog!

Schrijf je gratis in voor de Acerta Summit op donderdag 30 mei vanaf 13 uur.

Let op, plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Schrijf je in