Terug naar events
ontbijt turnhout_acerta
Gratis

Deel dit event via

Acerta Ronde Tafel

'Een kwart van de Limburgse medewerkers gaat binnen 10 jaar met pensioen en er staan te weinig jongeren klaar om hen te vervangen'! Deze vetgedrukte titel in Het Belang van Limburg geeft volgens ons redenen genoeg om hier tijdens onze volgende HR Ronde Tafel dieper op in te gaan.

Waar & wanneer?

Locatie

Datum

Tijdstip

Beschikbare plaatsen

Inschrijven

Locatie:

Jaga, Diepenbeek

Datum:

10/09/24

Tijdstip:

van 08:00 tot 11:00

Beschikbare plaatsen:

19

Want zeg nu zelf, wanneer medewerkers - met hun vaak jarenlange ervaring - uw organisatie verlaten om op welverdiend pensioen te gaan, dan is het essentieel om na te denken over een adequate opvolging. Sommige medewerkers zijn niet bereid om verder te blijven werken tot aan de wettelijke pensioenleeftijd. Anderzijds zijn er ook medewerkers die heel graag nog actief blijven, ook nadat zij hun pensioenleeftijd bereikt hebben. Als organisatie is en blijft het vandaag en in de toekomst cruciaal om het potentieel van uw oudere medewerkers optimaal te benutten en bijgevolg een duurzaam eindeloopbaanbeleid uit te werken. We verwachten jou op 10 september vanaf 8u bij Jaga waar we het onderstaande programma zullen aanbieden.

Programma

 • 8u00 - 8u30: Doorlopend een heerlijk ontbijtbuffet in de Serre.

  8u30 - 9u00: Ontvangst in het Coollab door Anneleen en Nancy van Jaga, met enerzijds een toelichting over de vijf waarden van Jaga en het concept Jaga Net Zero. Anderzijds duiken zij samen met u in een aantal concrete cijfers van anciënniteit tot al dan niet pensionering en inspireren zij u ongetwijfeld over hun 'Jaga' aanpak. 

  9u00 - 9u45: Charlotte Pieters, Juridisch Consultant bij Acerta, vertelt over mogelijke scenario's omtrent eindeloopbaan en dit aan de hand van een real life case van een Jaga medewerker. Oud-collega Magda Duerinckx geeft vervolgens heel wat nuttige inzichten over een duurzame eindeloopbaan, hoe afscheid te nemen van de actieve loopbaan en welke alternatieven er zijn om competenties verder in te zetten.

  9u45 - 10u00: Koffiepauze in de Serre.

  10u00 - 10u30: Jan Kriekels, CEO van Jaga, geeft zijn visie over het langer en duurzamer blijven werken, met andere woorden 'Innovate or die'.

  10u30 - 11u00: Netwerkmoment.

In samenwerking met

logo idewe_acerta