Vorige

Opening nieuw kantoor in Brussel

16 december 2019 Starters

Vandaag opent ons gloednieuw kantoor in de Louizalaan 123 A in Brussel. Naast het kantoor op de Heizel in het noorden van Brussel, zijn we nu ook in het zuiden van de stad bereikbaar. Met onze 25 kantoren verspreid over het hele land, zijn we altijd bij jou in de buurt.

Leestijd: Later lezen?

Acerta altijd bij jou in de buurt

Regionale hub

Het is niet altijd eenvoudig om je door de hoofdstad te verplaatsen. Mobiliteit is dan ook een grote uitdaging in Brussel. Om voor iedereen vlot bereikbaar te zijn, denken we na over strategische locaties voor onze kantoren: toegankelijk met het openbaar vervoer, brede spreiding… Met de opening van het nieuwe kantoor op de Louizalaan, zijn we vanaf nu zowel in het noorden als in het zuiden van de stad bereikbaar.

Je kan op de Louizalaan terecht voor het ondernemingsloket, Acerta sociaal verzekeringsfonds, het sociaal secretariaat en onze hr-diensten.

#Acertainement: toujours proche de chez vous, toujours prêts pour vous

Misschien ben je onze #Acertainement al ergens tegengekomen: onze aanpak voor Brussel en Wallonië. We willen altijd klaar staan met informatie, evenementen en opleidingen bij jou in de buurt; op maat van jouw sector en regio. Zo tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau. Want samen staan we sterk.

Ga gerust eens langs bij ons spiksplinternieuw kantoor op de Louizalaan 123 A.

#acertainement

Kom langs in een van onze 25 kantoren

We helpen je graag persoonlijk, efficiënt en correct verder. Online kan je de klok rond bij ons terecht. Telefonisch staan we je graag te woord tijdens de kantooruren. Of heb je liever een persoonlijk gesprek? Maak een afspraak met je dossierbeheerder in een van onze Acerta-kantoren, in heel België.

De Acerta-kantoren

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Starters

Welke drie vragen hebben startende zelfstandigen?

24 april 2024
Els Schellens

Je hebt eindelijk de knoop doorgehakt, je wil de sprong wagen en starten als zelfstandige. En daar komt heel wat bij kijken! Wij bundelden de drie meestgestelde vragen uit onze Starters academie en helpen je zo op weg. Klaar om te starten?

Lees meer
Starters

Intellectuele eigendom

06 maart 2024
Els Schellens

Bij het opzetten van een nieuwe onderneming is er veel te overwegen: ondernemingsplannen, financiële haalbaarheid, marktanalyse, en klantenfeedback. Een aspect dat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is het beschermen van intellectuele eigendom (IE).

Lees meer
Starters

Zelfstandige worden: dé starterspagina

02 januari 2024

Als je voor jezelf wil beginnen, zijn er heel wat knopen door te hakken. Op deze ultieme starterspagina vind je alle vragen die je je best stelt – en de weg naar alle antwoorden.

Lees meer