Vorige

Volg een hr-opleiding waar en wanneer je wil

01 september 2022 Werkgevers
Annelies Baelus

Online opleidingen hebben sinds de coronapandemie op zijn minst gezegd een boost gekregen. Voor de coronapandemie waren online opleidingen bij Acerta eerder de uitzondering, terwijl vandaag 70% van onze opleidingen online doorgaan. Ze zijn er om te blijven, ook in de hr-wereld. En dan gaat het niet alleen over webinars maar ook over e-learnings, waarbij je via een digitaal platform toegang hebt tot interactieve opleidingen.

Leestijd: Later lezen?

Leer op jouw manier

Je persoonlijke voorkeur zal een grote rol spelen in de keuze van type opleiding. Heb je liever een klassieke opstelling met een trainer die live lesgeeft (de klassikale opleiding), of dezelfde opstelling maar dan digitaal (een webinar), of volg je liever online een interactieve opleiding waarbij je op eigen tempo zelf theorie kan lezen en oefeningen maken (e-learning)? Als je tot de laatste categorie behoort, dan hebben we goed nieuws: vanaf 1 september 2022 start Acerta met een nieuw aanbod e-learning­s, bovenop de huidige leervormen in ons aanbod sociaal-juridische en hr-opleidingen.

Wat zijn de voordelen van e-learning?

Via e-learning kan je op je eigen tempo een opleiding volgen, waar en wanneer je wil. Je krijgt een persoonlijke login waarmee je de opleiding (meerdere keren) kan volgen. De theorie wisselt zich af met verschillende oefeningen, video’s, quizjes, enz. Hierdoor is de opleiding interactief en hou je je aandacht erbij. Bovendien zijn het kort afgebakende thema’s, waardoor je snel een antwoord vindt op jouw hr-vraag. En stel dat er toch iets niet duidelijk zou zijn, dan kan je via mail contact opnemen met een trainer van Acerta.

Welke e-learnings kan je binnenkort volgen?

Wil jij graag een e-learning over relevante sociaal-juridische of hr-topics volgen? Acerta bouwt haar aanbod stelselmatig uit. We beginnen alvast met deze e-learnings:

  • Schorsing van een opzegtermijn berekenen (schrijf je nu in)
  • Thuiswerk: bereid je voor op sociale inspectie (binnenkort beschikbaar)
  • Vakantierechten berekenen (binnenkort beschikbaar)

Vind meteen de hr-opleiding die je zoekt

Op zoek naar een sociaal-juridische of hr-opleiding? Zoek niet verder, onze enthousiaste experten leggen complexe materie op eenvoudige manier uit!

Ontdek het opleidingsaanbod

Deel dit artikel

Annelies Bealus5_acerta

Geschreven door Annelies Baelus

Director Legal, Reward & opleidingen bij Acerta.

Gerelateerde artikels

Werkgevers

Kennelijk onredelijk ontslag voor contractanten in de overheid

12 april 2024
Johan Weemaes

Contractanten in de openbare sector zullen vanaf nu ook beschermd zijn tegen kennelijk onredelijk ontslag. Op 1 mei 2024 treedt deze wet in werking. Ontdek wat je moet weten als werkgever.

Lees meer
Werkgevers

De verkiezingen komen eraan: wat moet er nog beslist worden?

29 maart 2024
Ellen Van Grunderbeek

In de aanloop naar de verkiezingen op 9 juni 2024 zijn er nog wat arbeidsdossiers die moeten afgewerkt worden en dus nog wat beslissingen die genomen moeten worden. Wat is de impact hiervan als werkgever?

Lees meer
Werkgevers

Wat verandert er voor werkgevers in april 2024?

28 maart 2024
Miet Vanhegen

De wetgeving verandert aan een snel tempo en als werkgever is het belangrijk dat je op de hoogte blijft en weet welke wijzigingen een impact kunnen hebben op jouw organisatie. Wij lijsten alle belangrijkste wijzigingen op voor april 2024.

Lees meer