Terug naar webinars

Meten is weten - Ga aan de slag met je hr-data

14 juni 2021 45 min Webinar
Hannelore Van Meldert

Je wil je bedrijf laten groeien, klopt? Nu, daar komt wel redelijk wat bij kijken. En daarom kan je altijd rekenen op de expertise van Acerta. Wij delen met plezier onze kennis en nuttige tips met alle bedrijven, groot én klein. En die kennis presenteren we je hapklaar: in 3 gratis - en niet te lange - webinars voor bedrijven in beweging. Onze eerste inspiratiesessie vond plaats op 15 juni met als spreker  hr-architect en transformatiemanager Hannelore Van Meldert. Ben jij ook benieuwd wat hier werd besproken?

Bekijk webinar

Welzijn op het werk werd nog belangrijker door corona. Maar een goed welzijnsbeleid begint - en eindigt - met meten.

Data, business intelligence, analytics, datamining  en data crossing … termen en concepten waar je zeker al van hebt gehoord. Je hebt misschien zelf een data specialist in jouw bedrijf rondlopen die de organisatie mee moet helpen goede beslissingen te nemen en eveneens meer stuurkracht moet geven omdat voorspelbaarheid brengen, ook één van zijn kerntaken is.

Dat en meer interessants werd toegelicht tijdens deze inspiratiesessie van 15 juni 2021 door hr-architect en transformatiemanager Hannelore Van Meldert.

Bekijk webinar

Deel deze webinar

Webinar gemaakt door Hannelore Van Meldert

Director talent acquisition & orientation, Acerta Consult