Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Charlotte Poelvoorde

Profiel - Charlotte Poelvoorde

Consultant rekrutering en selectie

Over Charlotte Poelvoorde

Charlotte Poelvoorde is een enthousiaste en resultaatgerichte consultant met een passie voor mensen. Zij werkte enkele jaren als recruiter en streefde daar altijd weer opnieuw naar de beste match tussen organisatie en kandidaat te vinden. Als consultant beheert ze nauwgezet rekruteringsprojecten van a tot z. Ze benut daarbij ten volle alle kanalen om de kandidaten te vinden, van databases over sociale media tot headhunting. In interviews checkt ze competenties en ontwikkelingspotentieel van kandidaten en peilt naar de fit met de organisatie. Daarnaast begeleidt ze outplacementcliënten aan de hand van workshops en geeft ze opleiding en workshops over alle facetten van rekrutering aan hr professionals. Ook het commerciële luik schrikt haar niet af en neemt ze graag ter harte. Zij is gecertificeerd in Talent Motivatie Analyse (TMA).

Opleidingen bij Acerta

Rekruteren via social media

€ 425,- (excl. BTW)
3,5 uur opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Hoe maak je jouw organisatie zichtbaar voor jonge kandidaat-werknemers?

Hoe bereik je als werkgever jonge kandidaat-werknemers via sociale media? Hoe kun je je positioneren als aantrekkelijke werkgever? Tijd voor een update.

Bekijk de opleiding

HR-labo: de juiste medewerkers vinden, vormen en houden

€ 425,- (excl. BTW)
3,5 uur opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Breng creativiteit in je rekruteringsstrategie

Vind je als groeiende onderneming moeilijk de juiste medewerker? Dit HR-labo inspireert je om de ‘war for talent’ creatief aan te pakken en te winnen.

Bekijk de opleiding