Maak kennis met onze docenten

Ontdek onze experten in sociaal-juridische wetgeving, human resources, management en persoonlijke vaardigheden.

Herman Geenen

Profiel - Herman Geenen

Senior trainer-coach-consultant in het netwerk van Acerta.

Over Herman Geenen

Begeleiden van mensen typeert zijn loopbaan. Hij beschouwt en behandelt zijn klanten als partners in de echte zin van het woord. Openheid en integriteit kenmerken zijn benadering.

Deelnemers aan trainingen en coachings waarderen Herman voor de doorleefde en professionele wijze waarop hij de materie aanbrengt en de vertaalslag maakt naar de werkomgeving van elke deelnemer.

Herman heeft een master in de toegepaste economische wetenschappen, richting personeelsbeleid en sociale vraagstukken, behaald, evenals een aggregaat in TEW. Tijdens zijn professionele loopbaan heeft hij zich voortdurend geprofessionaliseerd, onder meer in allerlei facetten van leiding geven en leiding krijgen, in functieweging en –classificatie, appreciative inquiry en co-active coaching. Hij heeft ook een licentie met betrekking tot LIFO (life orientations).

Zijn loopbaan is Herman gestart aan de KU Leuven om daarna over te stappen naar het bedrijfsleven. Bij Volvo Car Sint Truiden heeft hij eerst gewerkt als opleidingscoördinator, daarna als supervisor material handling en tot slot als personnel manager. Nadien is hij als directeur personeel & organisatie aan de slag gegaan bij Friesland Campina in Lummen. Sinds 1999 heeft Herman zich toegelegd op het vak van trainer-coach-consultant op gebied van gedragsmatige thema's en HR-tools.

De domeinen waarin Herman vooral actief is, zijn: people management/leidinggeven, time management en persoonlijke effectiviteit, personeelsevaluatie en functioneringsgesprekken, competentiemanagement en talentmanagement, adviesvaardigheden en communicatievaardigheden, teamwerking en faciliteren van groepen.

Opleidingen bij Acerta

Coachend leidinggeven

€ 1540,- (excl. BTW)

Online opleiding: 1390 euro excl. btw

3 dagen opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Verbeter de prestaties en betrokkenheid van jouw medewerkers

De opleiding coachend leidinggeven geeft je een model om leidinggevende taken goed uit te voeren. Je leert vaardigheden om coachinggesprekken te voeren.

Bekijk de opleiding

Leidinggeven voor beginners

€ 695,- (excl. BTW)
Volledige dag opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Ontdek vele tips en tricks om succesvol te starten als leidinggevende

Starten als leidinggevende is een weg vol valkuilen. In deze workshop ontdek je hoe je als startende leidinggevende veel voorkomende valkuilen vermijdt.

Bekijk de opleiding

Zinvolle evaluatie- en functioneringsgesprekken voeren

€ 695,- (excl. BTW)

Online opleiding: 630 euro excl. btw

Volledige dag opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Bevorder de groei van jouw medewerkers en organisatie

Hoe maak je van een evaluatiegesprek een krachtig instrument om jouw medewerkers en organisatie te doen groeien? Deze opleiding zet je alvast goed op weg.

Bekijk de opleiding

Verbeter jouw communicatievaardigheden

€ 695,- (excl. BTW)
Volledige dag opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Leer effectief en assertief communiceren

Communicatie is een complex proces. Zowel verbale als non-verbale aspecten spelen een rol. Tijdens deze opleiding scherp je jouw basisvaardigheden aan.

Bekijk de opleiding