Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Herman Geenen

Profiel - Herman Geenen

Senior trainer-coach-consultant in het netwerk van Acerta.

Over Herman Geenen

Begeleiden van mensen typeert zijn loopbaan. Hij beschouwt en behandelt zijn klanten als partners in de echte zin van het woord. Openheid en integriteit kenmerken zijn benadering.

Deelnemers aan trainingen en coachings waarderen Herman voor de doorleefde en professionele wijze waarop hij de materie aanbrengt en de vertaalslag maakt naar de werkomgeving van elke deelnemer.

Herman heeft een master in de toegepaste economische wetenschappen, richting personeelsbeleid en sociale vraagstukken, behaald, evenals een aggregaat in TEW. Tijdens zijn professionele loopbaan heeft hij zich voortdurend geprofessionaliseerd, onder meer in allerlei facetten van leiding geven en leiding krijgen, in functieweging en –classificatie, appreciative inquiry en co-active coaching. Hij heeft ook een licentie met betrekking tot LIFO (life orientations).

Zijn loopbaan is Herman gestart aan de KU Leuven om daarna over te stappen naar het bedrijfsleven. Bij Volvo Car Sint Truiden heeft hij eerst gewerkt als opleidingscoördinator, daarna als supervisor material handling en tot slot als personnel manager. Nadien is hij als directeur personeel & organisatie aan de slag gegaan bij Friesland Campina in Lummen. Sinds 1999 heeft Herman zich toegelegd op het vak van trainer-coach-consultant op gebied van gedragsmatige thema's en HR-tools.

De domeinen waarin Herman vooral actief is, zijn: people management/leidinggeven, time management en persoonlijke effectiviteit, personeelsevaluatie en functioneringsgesprekken, competentiemanagement en talentmanagement, adviesvaardigheden en communicatievaardigheden, teamwerking en faciliteren van groepen.

Opleidingen bij Acerta

Zinvolle evaluatie- en functioneringsgesprekken voeren

€ 695,- (excl. BTW)
Volledige dag opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Bevorder de groei van jouw medewerkers en organisatie

Hoe maak je van evaluatie- en functioneringsgesprekken krachtige instrumenten voor meer motivatie? Dat leer je in deze verdiepingstraining van 1 dag.

Bekijk de opleiding

Leidinggeven voor beginners

€ 695,- (excl. BTW)
Volledige dag opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Ontdek vele tips en tricks om succesvol te starten als leidinggevende

In 1 dag tijd krijg je alle tip en tricks om veilig en gerust je eerste stappen als leidinggevende te zetten. En je leert de eerste kneepjes van motiveren

Bekijk de opleiding