Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Profiel - Loes Massart

Consultant

Over Loes Massart

Als HR-consultant gaat ze steeds op zoek naar een win-win-situatie voor klanten en kandidaten. Als HR-professional ziet ze het als haar rol om samen met klanten in overleg te treden. Dankzij een gezonde kritische blik krijgt ze hun behoeftes helder. Een nauwe samenwerking en transparante communicatie zijn dan ook van cruciaal belang. In haar contact met kandidaten vindt ze het belangrijk om een veilige en constructieve context te creëren opdat er open gecommuniceerd kan worden. Zo kan een assessmentcenter een waardevol leermoment worden, waarbij een kandidaat inzicht verwerft in zijn talenten en valkuilen. Open, tussentijdse feedback maken hier een belangrijk onderdeel van uit. Daarnaast enthousiasmeert ze als trainer diverse teams rond allerhande HR-gerelateerde thema’s. Ook als in-house HR-consultant ondersteunt ze klanten om de continuïteit van hun HR-processen binnen uiteenlopende sectoren te garanderen. Als proactieve partner voor haar klanten zoekt ze graag mee naar werkbare oplossingen. Haar ervaring binnen selectie en rekrutering, aangevuld met haar ervaring als trainer en assessor, maken haar als HR-professional vlot inzetbaar.

Opleidingen bij Acerta

De geheimen van een goed selectiegesprek

€ 795,- (excl. BTW)
Volledige dag opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Hoe word je een goede interviewer?

In deze workshop krijg je onmisbare info en oefeningen om je tijdens een selectiegesprek een correct beeld van je kandidaat te vormen.

Eerstvolgende startdatum: 13 september 2024

Bekijk de opleiding

Onboarding van nieuwe medewerkers in de praktijk

€ 490,- (excl. BTW)
3.5 uur opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Zorg voor een professioneel welkom van nieuwe collega’s

Een nieuwe medewerker vlot en snel inwerken? Met een goed uitgedacht onboardingsproces zorg je ervoor dat je nieuwe ‘rekruut’ snel een onmisbaar teamlid wordt.

Eerstvolgende startdatum: 25 juni 2024

Bekijk de opleiding