Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Sarah Stevens

Profiel - Sarah Stevens

Over Sarah Stevens

Voor Sarah Stevens is trainen een echt 'métier'! Doorheen de jaren heeft zij zich onderlegd in het ontwikkelen, programmeren, geven en opvolgen van trainingsprocessen. Elke keer opnieuw zet zij haar talent in voor het versterken van de productiviteit en effectiviteit van de communicatievaardigheden van haar deelnemers. Sarah wordt er happy van als deelnemers zich ontplooien en ontwikkelen!

Sarah is een trainer die van vele markten thuis is. Zij ontdekte de sterkte van klantgericht denken en doen in het bedrijfsleven maar ook in de social profit. Sarah ondervond dat Klantgericht denken en doen, bijdraagt op verschillende vlakken: onderneming/organisatie, klanten en de medewerker!

Sarah heeft uitstekende en gediversifieerde communicatievaardigheden, is zeer flexibel in het omgaan met diverse doelgroepen, kan zeer goed motiveren, is zeer empathisch, werkt op maat, komt a.d.h.v. een diepgaand gesprek snel tot de kern van eventuele uitdagingen en kan zo, samen met de deelnemers, komen tot zeer realistische en praktische oplossingen.