Ikwilstarten, het startersplatform van Acerta

Ikwilstarten-coach

Zelfstandige worden: laat je deskundig coachen

Zelfstandige worden, een eigen zaak opstarten: het begin van een fantastisch avontuur. Je stippelt zelf je koers uit en leert elke dag bij. Moet je alles in je eentje uitzoeken? Integendeel. Je komt meer dan eens op een kruispunt waar je niet meteen weet welke richting je uit moet. En waar anderen je de weg wijzen. 

Een goed begin is het halve werk. Laat je bijstaan door een expert die starters graag helpt bij hun lancering. Zo’n ikwilstarten-coach staat open voor al je vragen, zoals: 

  • hoe je prijzen bepaalt in jouw segment; 
  • hoe jouw markt er vandaag uitziet en hoe het morgen wordt;
  • hoe je als starter toch een sterke marketingstrategie kan uitzetten; 
  • wat digitale marketing voor jou en je zaak kan betekenen;
  • hoe je je verdere groei best aanpakt;
  • wat voor jou de beste vennootschapsvorm is ...

Allemaal vragen waarvoor Acerta de juiste starterscoaches in huis heeft. 

Met zijn/haar visie en ervaring is zo’n ikwilstarten-coach een ideale gesprekspartner om je laatste twijfels weg te nemen, je te overladen met praktisch advies én je op weg te zetten naar een succesvolle onderneming. 

Boek een afspraak

Expertise

De ondernemerscoaches zijn stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Ontdek wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Advies op maat

Je kan persoonlijk advies op maat van jouw zaak en situatie boeken voor verschillende domeinen.

Wanneer het jou uitkomt

De sessies zijn persoonlijk en vertrouwelijk en gaan telefonisch door wanneer het voor jou past.

Ontdek onze businesscoaches

Mieke Bruyninckx

Mieke Bruyninckx

Helpt je bij het kiezen van de juiste vennootschapsvorm

In 1991 werd Mieke licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven. Sindsdien is zij actief als juridisch adviseur bij Acerta en volgt ze de wetgeving op de voet. Ook over de nieuwste hervormingen weet zij het fijne.
Greet Boonen

Greet Boonen

Helpt bij het uitdokteren van je marketingplan

In haar vroegere leven hielp Greet sterke merken zoals L’Oréal, McCain, Levis, VTM en Libelle een meerwaarde te geven en leidde ze merktransformaties in Europa en Azië. Al die expertise deelt ze als zelfstandig ondernemer graag met anderen.
Bert Gybels

Bert Gybels

Helpt je met je online marketing

Als digitaal strateeg en groeimarketeer is Bert vooral gespecialiseerd in performance marketing: hoe je de exacte opbrengst van online marketinginspanningen kan bepalen, meten en verbeteren. Zijn ervaring deed hij op bij grote merken als Flair, McDonald’s en Volkswagen, maar ook bij talloze starters die hij al sneller deed groeien.
Nicole Lasseel

Nicole Lasseel

Helpt bij je businessplan en prijsbepaling

Nicole is owner bij Multi/Media Power en doceert aan de Artevelde University College. Op haar teller: drie decennia ervaring met businessontwikkeling, project- & salesmanagement, (e-)marketing, market research & analytics, e-commerce en CRM & coaching. Zowel starters als doorgroeiers rekenen op haar.
Pieter Bleyen

Pieter Bleyen

Helpt je bij allerlei btw-verplichtingen

Als Master in Overheidsmanagement en -beleid (KU Leuven), en graduaat Boekhouden bouwde Pieter zijn fiscale expertise (zelfstandigen en kmo’s) op bij de FOD Financiën. Bovendien doceert hij Kostprijsaccounting bij UCLL en Btw bij Syntra Limburg. Bij Acerta werkt hij mee aan digitale oplossingen voor zelfstandigen/bedrijven en partner-boekhouders.
Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten?

Samen met onze partners investeren we in dit project. Dankzij hen kunnen we de individuele coaching ter beschikking stellen voor slechts 45 euro (excl. btw) per uur. Je deelt de uitdagingen van je zaak in het specifieke domein, en krijgt live advies op maat van je eigen zaak en situatie. Een goed gesprek met onze experts kan je een eind op weg helpen.

Boek een afspraak

In samenwerking met onze partners

Heb je al nagedacht over een geschikte bedrijfswagen? Overweeg je elektrisch rijden? Total is dé speler op de energiemarkt die een totaaloplossing biedt voor al uw energiebehoeften. Neem zeker een kijkje op www.totalgp.be/nl/acerta voor meer info en een exclusieve korting op uw energiecontract.
Hulp nodig bij het bepalen van je optimale financieringsmix, het adviseren voor het afdekken van je risico’s en het helpen om online en offline te ondernemen? Laat je gratis ondersteunen door de experten van KBC. Eén adres: www.kbc.be/ondernemen.

Elke onderneming heeft een betrouwbare telecompartner nodig. Orange biedt aangepaste programma’s, abonnementen en tariefplannen aan, allemaal op maat van je professionele behoeften. Kijk snel op www.orange.be/nl/zelfstandigen voor meer info.

Ook als zelfstandige starter heb je recht op een mooi inkomen. Sodexo vertelt je graag alles over de mogelijkheden om je loonpakket op een fiscaal voordelige manier te optimaliseren. Denk aan de maaltijdcheque als extralegaal voordeel. Meer info op sodexo-zelfstandigen.be.
Je klanten elektronisch laten betalen? Dat is een goed idee! Worldline biedt eenvoudige, innovatieve en toegankelijke betaaloplossingen aan voor je bedrijf. Ontdek alle formules en promoties op www.mijnbetaaloplossing.be/starters.