Ikwilstarten, het startersplatform van Acerta

Ikwilstarten-coach

Ga in gesprek met een expert

Ondernemen is gepassioneerd zijn, is durven, en is ook elke dag bijleren om altijd weer vooruit te gaan met je zaak. Of je nu volop bezig bent met je opstart, of al een tijdje bezig bent met je zaak: bijleren wil je altijd. Acerta helpt je graag in elke fase van je groei, dus ook met toegepast bijleren voor je zaak.

Ga je graag in gesprek rond specifieke vragen voor jouw zaak, in welke fase deze zich nu bevindt, dan ben je bij de ondernemerscoaches aan het juiste adres. Je kan bij deze experten terecht voor persoonlijk advies, helemaal op maat van jouw zaak en situatie, en wanneer het jou uitkomt.

 

Boek een afspraak

Expertise

De ondernemerscoaches zijn stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Ontdek wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Advies op maat

Je kan persoonlijk advies op maat van jouw zaak en situatie boeken voor verschillende domeinen.

Wanneer het jou uitkomt

De sessies zijn persoonlijk en vertrouwelijk en gaan telefonisch door wanneer het voor jou past.

Ontdek onze businesscoaches

Mieke Bruyninckx

Mieke Bruyninckx

Hulp bij het kiezen van een vennootschapsvorm

Mieke studeerde af als licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven in 1991. Ondertussen werkt zij reeds 28 jaar als juridisch adviseur bij Acerta en volgt ze de wetgeving op de voet!
Greet Boonen

Greet Boonen

Hulp bij je marketingplan

Greet heeft tijdens haar loopbaan verschillende merken een meerwaarde mogen geven, waaronder L’Oreal, McCain, Levis, VTM en Libelle. Daarnaast leidde ze ook merktransformaties in Europa en Azië. Als zelfstandige ondernemer is ze gedreven om haar uiteenlopende expertise te delen!
Bert Gybels

Bert Gybels

Hulp met digital marketing

Bert is digitaal strateeg & growth marketeer gespecialiseerd in performance marketing. Kortom: hoe de exacte return van online marketinginspanningen bepalen, meten & verbeteren. Hij werkte voor grote merken als Flair, McDonald’s en Volkswagen, maar helpt ook starters snel groeien.
Nicole Lasseel

Nicole Lasseel

Hulp bij je businessplan en pricing

Nicole is owner bij Multi/Media Power en docent aan de Artevelde University College. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring met businessontwikkeling, project- & sales management, (E-)marketing, market research & analytics, E-commerce en CRM & coaching. Dit zowel met startups als doorgroeiprojecten.
Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten?

Samen met onze partners investeren we in dit project. Dankzij hen kunnen we de individuele coaching ter beschikking stellen voor slechts 45 euro (excl. btw) per uur. Je deelt de uitdagingen van je zaak in het specifieke domein, en krijgt live advies op maat van je eigen zaak en situatie. Een goed gesprek met onze experts kan je een eind op weg helpen.

Boek een afspraak

In samenwerking met onze partners

Heb je al nagedacht over een geschikte bedrijfswagen? Overweeg je elektrisch rijden? Total is dé speler op de energiemarkt die een totaaloplossing biedt voor al uw energiebehoeften. Neem zeker een kijkje op www.totalgp.be/nl/acerta voor meer info en een exclusieve korting op uw energiecontract.
Hulp nodig bij het bepalen van je optimale financieringsmix, het adviseren voor het afdekken van je risico’s en het helpen om online en offline te ondernemen? Laat je gratis ondersteunen door de experten van KBC. Eén adres: www.kbc.be/ondernemen.

Elke onderneming heeft een betrouwbare telecompartner nodig. Orange biedt aangepaste programma’s, abonnementen en tariefplannen aan, allemaal op maat van je professionele behoeften. Kijk snel op www.orange.be/nl/zelfstandigen voor meer info.

Je loon optimaliseren op een fiscaal voordelige manier? Dat kan zeker! Sodexo vertelt je graag alles over de mogelijkheden om je loonpakket aan te vullen. Denk maar aan maaltijdcheque, ecocheque, enzovoort. Kijk op www.chequelist.be voor een gratis benefitsplan op maat van je onderneming.
Je klanten elektronisch laten betalen? Dat is een goed idee! Worldline biedt eenvoudige, innovatieve en toegankelijke betaaloplossingen aan voor je bedrijf. Ontdek alle formules en promoties op www.mijnbetaaloplossing.be/starters.