Internationaal tewerkstellen zonder zorgen

Internationale tewerkstelling brengt extra verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee. Wil je er zeker van zijn dat je aan alle nodige verplichtingen hebt gedacht? Vertrouw op Acerta om je internationale tewerkstelling door te lichten. 

Complexe verplichtingen

Complexe verplichtingen

Wil je groeien, dan is internationale tewerkstelling zeker een piste. Je trekt buitenlands talent aan of stelt werknemers in het buitenland tewerk. Je ondervindt al snel dat daar heel wat bij komt kijken, zowel juridisch, administratief, als op vlak van payroll.

Terwijl de Belgische wetgeving op zich al complex genoeg is, krijg je er mogelijk nog de verplichtingen en formaliteiten van de wetgeving uit andere landen bovenop. Hoe weet je zeker of je wel met alles in orde bent?

Ben je wel in orde?

Ben je wel in orde?

Om dat te weten, laat je best een internationale audit uitvoeren. Met de internationale audit van Acerta kunnen alle aspecten van jouw tewerkstelling over de grenzen heen aan bod komen:

  • juridisch
  • sociaal
  • fiscaal
  • administratief
  • payroll
  • operationeel

En dit voor alle mogelijk vormen van internationale tewerkstelling: werknemers die je in het buitenland tewerkstelt, werknemers die in België werken maar in het buitenland wonen, werknemers die in verschillende landen werken, salary splits, detacheringen van of naar België, expats - buitenlandse kaderleden die genieten van een speciaal fiscaal regime, ...

Ik heb interesse in een internationale audit
Check met de experten van Acerta

Check met de experten van Acerta

De internationale specialisten van Acerta hebben jarenlange ervaring en expertise. Zij onderzoeken op een adequate manier alle facetten, geven je een complete stand van zaken, brengen risico's in kaart en formuleren adviezen voor verbetering. En als je dat wenst, zetten ze hun advies in praktijk om en brengen ze alles voor jou in orde.

Daarnaast is een Acerta audit steeds op maat. Een audit kan gaan over jouw volledige internationale populatie in alle aspecten of over een bepaald onderdeel voor een specifieke werknemer.

Leg ons je vraag voor

Contacteer ons voor een voorstel

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.