E-opleiding onboarding

Een nieuwe medewerker vlot inwerken? Met een goed uitgedachte onboarding loopt dit op rolletjes. Dankzij een degelijk plan van aanpak win je tijd. En zorg je ervoor dat je nieuwe ‘rekruut’ heel snel een onmisbaar teamlid wordt. Onboarding helpt je daarbij. Benieuwd hoe je dat aanpakt?

Schrijf je in voor de e-opleiding

Schrijf je in voor de e-opleiding

Wil jij meer weten over onboarding? Volg dan onze e-opleiding.

Inschrijven

Ontvang concrete tips voor je onboardingtraject

De zoektocht naar talent is een grote uitdaging voor heel wat bedrijven. Heb je na een lange sollicitatieprocedure de juiste kandidaat gevonden? Wil je er alles aandoen om het potentieel van deze nieuwe medewerker ten volle te benutten? Vind je het ook belangrijk dat hij zich snel thuis voelt in je bedrijf? Investeer dan in pre en- onboarding. Zo voelt de nieuwe collega zich al op zijn gemak van bij het ondertekenen van zijn contract.

Bij een onboardingtraject is het belangrijk om zoveel collega’s te betrekken. Dit geeft de nieuwe medewerker snel inzicht in de werking van je bedrijf . Daarbij is het een goed idee om een checklist op te stellen, zodat er zeker geen belangrijke stappen vergeten worden. In onze e-opleiding vertellen we je graag welke stappen noodzakelijk zijn en geven we je enkele quick wins om van je onboarding een succesverhaal te maken.

Schrijf je in voor de e-opleiding

Schrijf je in voor de e-opleiding

Wil jij meer weten over onboarding? Volg dan onze e-opleiding.

Inschrijven

De nodige handvaten in deze gratis opleiding

Deze e-opleiding van 40 minuten is een handige tool om jouw onboardingtraject te optimaliseren. In deze opleiding maak je ook kennis met onze handige onboardingapplicatie. Dankzij deze applicatie kan je je onboardingtraject optimaliseren.

De e-opleiding in samenwerking met onboardingsoftwarespecialist Talmundo behandelt volgende onderdelen:

  • Wat is onboarding en waarom is het zo belangrijk?
  • Cijfers over onboarding
  • Een concreet stappenplan voor je onboardingtraject
  • Concrete tips per stap
  • Een inleiding op de Talmundo-applicatie
  • Enkele inspirerende voorbeelden en tal van quick wins