Help! Mijn batterijen lopen leeg!

Een burn-out krijg je niet alleen, kies voor je talent
Burn-out is de ziekte van deze tijd. Dat komt omdat we blijvende groei willen garanderen. Daardoor proberen we steeds meer te verwerken in minder tijd. Help! Mijn batterijen lopen leeg! helpt je niet enkel de eerste signalen van een burn-out te herkennen, maar ook om er juist mee om te gaan. Zo voorkom je dat je werkelijk in een burn-out verzeilt.

Over dit boek

Ervaar jij plots een heftige daling in motivatie en energie voor je werk? Help! Mijn batterijen lopen leeg! is een praktijkboek dat energieverlies en burn-out benadert. Het boek werkt daarvoor vanuit een talentgericht en systemisch perspectief, aan de hand van levensechte voorbeelden. Het daagt je uit om te kiezen voor je talent en voor je toekomst.

Een burn-out krijg je niet alleen

Help! Mijn batterijen lopen leeg! toont tevens aan dat een burn-out vaak ontstaat in relatie met anderen. Als organisatie ben je er dus (deels) mee verantwoordelijk voor als een van je werknemers een burn-out krijgt. Op die manier is het meer dan een zelfhulpboek. Het is niet enkel herkenbaar voor iedereen die het weleens moeilijk heeft in zijn job, maar ook nuttig voor personeelswerkers en coaches. Het biedt namelijk een goede houvast voor professionele begeleiding.

Over de auteurs

Help! Mijn batterijen lopen leeg! werd geschreven door Luk Dewulf en Guido Vangronsveld.

Dewulf studeerde pedagogische wetenschappen aan de KU Leuven. Hij is adviseur en partner bij Kessels & Smit, The Learning Company. Hij verdiepte zich de afgelopen jaren in inzichten op vlak van waarderend onderzoek, positieve psychologie en talentontwikkeling.

Vangronsveld is pedagoog en systeemtherapeut. Hij interesseert zich in het systemische kijken en het ontwikkelen van relationele kwaliteiten. Daarvoor werkt hij vanuit een waarderende benadering van individuen en werkcontexten.

Als organisatie ben je er (deels) mee verantwoordelijk voor als een van je werknemers een burn-out krijgt.

Meer info

In 2012 verkozen de leden van Stimulearning Help! Mijn batterijen lopen leeg! tot beste Learning & Development-boek van het jaar. Dit is een van de awards bedoeld om initiatief en excellentie in opleidingen en talentmanagement aan te moedigen en te prijzen. Stimulearning is een organisatie voor iedereen die professioneel bezig is met opleiding, training en competentiemanagement. Vandaag is het boek nog steeds brandend actueel ...

Bestel nu

Ja, ik wens volgende uitgaven te bestellen:

Je gegevens:

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.