MyAcerta voor werkgevers

Werkgevers digitale en menselijke ondersteuning bieden, daar zetten we bij Acerta vol op in. Daarom verrijken we MyAcerta continu. Zo ben jij zeker van je zaak en maak je geïnformeerde beslissingen. 

Mensvriendelijk en veilig online

Je vindt de applicaties en werkgevers- en werknemersdocumenten waarmee je je verplichtingen efficiënt vervult. Je put uit een rijke bron van sociaal-juridische kennis, nieuws en achtergrondinformatie.

Snelweg naar vlot personeelsbeheer

Via MyAcerta krijg je de applicaties, kennis en informatie die jij dagelijks gebruikt, handig op één scherm. Open de module die je nodig hebt, raadpleeg de nieuwsupdates, download documenten of voer je bewerkingen uit, en klaar: je hebt weer tijd gewonnen.

myacerta, personeelsbeheer
acerta connect, payroll

Acerta Connect: efficiënte payroll

Personeelsadministratie gemakkelijk? Natuurlijk wel: Acerta Connect maakt van je verplichtingen een plezier. Via MyAcerta log je snel en veilig in bij de meest complete en klantvriendelijke payrollapplicatie op de markt. Je beheert je payrollprocessen eenvoudig en in een recordtijd. En ben je payrollklant bij Acerta? Dan heb je in MyAcerta toegang tot de module boekhouddocumenten, met journaalposten en facturen of rapportering. Bovendien schakel je de webtoepassing modulair in. Payroll in eigen beheer, of in samenwerking met Acerta: je gebruikt alleen de functionaliteiten die je nodig hebt voor jouw loonadministratie.

Modeldocumenten

Een goed arbeidsreglement opstellen en zeker zijn dat het de zegen van je sociale partners krijgt? Een werknemer met een correcte brief ontslaan? Afwijkingen op het normale deeltijdse uurrooster efficiënt invullen en doorsturen? Sociale en loonadministratie correct voeren is geen sinecure! Maar waarom zou je het warm water opnieuw uitvinden? Via MyAcerta vind je de modeldocumenten terug die je als werkgever nodig hebt. Je kosten voor lonen, opzeg en bedrijfswagens simuleren? Onze applicaties rekenen je realistische resultaten voor.

Sociale administratie

Via MyAcerta heb je de gegevens voor je sociale administratie meteen bij de hand – overzichtelijk gegroepeerd in het digitale archief voor Acerta-documenten. Even je zoekterm ingeven en je vindt meteen de loonbonnen, facturen, journaalposten, sociale balansen, fiscale attesten, de fiche 281.xx en individuele rekeningen. 

Trefzeker®: dé hr-kennisbank

Welke regels moet je als werkgever volgen? Wat schrijft je paritair comité voor? Hoe bereken je een jaarloonkost? Trefzeker® biedt je online antwoorden op al je sociale en sectorale vragen. We loodsen je door het ingewikkelde sociaal-juridische landschap met complete en praktijkgerichte informatie, realistische en gedetailleerde simulatietools, vlot geschreven en met een duidelijke uitleg. Gebruiksgemak primeert. Daarom vind je in Trefzeker® alles op één centrale plaats.

Juridisch nieuws en updates

‘s Morgens met je koffie voor het scherm in één oogopslag op de hoogte zijn van wat je vandaag moet weten. Met MyAcerta mis je geen cruciaal sociaal-juridisch nieuws meer en plan je die boeiende Acerta-opleiding of dat event meteen in je agenda. Weten hoe je vlotter met je Acerta-tools en applicaties werkt? Met de handleidingen en quicklearns in MyAcerta ben je meteen mee.

Handige hulpmiddelen

En om het gebruik van MyAcerta helemaal gemakkelijk te maken, namen we nog een paar handige functionaliteiten op: 

  • Gebruikersbeheer - Bepaal zelf welke medewerkers de applicaties voor welke klanten mogen gebruiken.
  • Handleidingen en quicklearns – Snel je klantenapplicaties onder de knie? In MyAcerta vind je alle handleidingen.
  • Meldingen – Een update van een applicatie? Je hoort het meteen.