Salary Benchmark voorwaarden

De kostprijs van Salary Benchmark bedraagt 750 euro (excl. BTW) waarmee je toegang krijgt tot het algemeen loonpakket van meer dan 600 functies. Samen met jouw abonnement ontvang je vijf credits om een gedetailleerd benchmarkrapport op maat te consulteren en downloaden. 

Deze applicatie wordt gekoppeld aan jouw MyAcerta-account. Ben je nog geen klant bij Acerta of heb je nog geen toegang tot MyAcerta, dan wordt dit voor jou geactiveerd en ontvang je hiervoor een activatiemail. De abonnementsformule heeft een duurtijd van 12 maanden.

Hoe werken de credits?

De credits zijn niet overdraagbaar of terugbetaalbaar. Extra credits zijn beschikbaar voor €150 (excl. BTW) per stuk, gekocht in sets van vijf. Met een credit kan je een benchmark uitvoeren en downloaden via een rapport. Jouw credits zijn overdraagbaar mits verlenging van je abonnement. 

Jouw abonnement verlengen?

Het abonnement verlengt automatisch elke 12 maanden, tenzij je het schriftelijk minstens een maand voor de vervaldatum opzegt. Bij een verlenging behoud je jouw toegang tot de database van meer dan 600 functies en ontvang je opnieuw vijf credits.

Jouw abonnement stopzetten?

De stopzetting richt je aan organisation.reward@acerta.be. Acerta Consult behoudt zich het recht voor om de overeenkomst met een opzegtermijn van twee maanden te beëindigen.

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de voorwaarden van Salary Benchmark of hoe de credits werken? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via organization.reward@acerta.be. We helpen je graag verder!

Contacteer ons