Je droomjob vinden? Vraag individuele loopbaanbegeleiding!

Je ideale job vinden is niet altijd even makkelijk. Met individuele loopbaanbegeleiding ontdek je wat je wil in een job, wat bij je past en waar jouw talenten en ambities liggen. Samen nemen we de tijd om een heldere blik te werpen op dit vraagstuk.

Waarom onze loopbaanbegeleiding uniek is

Bij ons kan je terecht bij een groot team van loopbaancoaches. Elk werken ze vanuit hun eigen discipline en loodsten ze al heel wat mensen richting hun droomjob. Zo is er steeds een coach die perfect bij jou past, en geniet je van jobcoaching die optimaal is afgestemd op jouw noden en wensen. 

Onze coaches werken bovendien met een eigen methode, de Talent Scan, om samen te onderzoeken waar jouw talenten en ambities liggen.

Een stevige mix dus van experten als coaches, én een unieke methodologie. Succes verzekerd!

Ik heb interesse in deze begeleiding
Loopbaanbegeleiding willen kunnen zijn worden_acerta

Ontdek je kwaliteiten met de Talent Scan

Niet helemaal tevreden in je huidige job? Wij zorgen voor dat duwtje in de rug!

In je eerste sessie gaan we al meteen aan de slag met de Talent Scan, en ontdekken we jouw kwaliteiten en motivators.
Ook kijken we in welke werkcontext je daarmee kan floreren.

Hoe kan jij aan de slag met deze resultaten? We maken het heel concreet en benoemen functies die jou op het lijf geschreven zijn. 

Zo is je nieuwe droomjob binnen handbereik! 

Maak een afspraak en ontdek je kwaliteiten

Specifieke aanpak in de agrarische sector

De boerenstiel wordt alsmaar complexer en je kan niet alles even goed kunnen. Voor de land- en tuinbouwers heeft Acerta Career Center samen met Boerenbond een specifiek traject uitgewerkt dat afgestemd is op de agrarische sector.

Wat houdt deze specifieke aanpak in?

In onze loopbaanbegeleiding stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je op. Hierbij brengen we helder in beeld waar je talenten liggen en waar niet. We geven je advies over hoe je deze strategie kan uitvoeren, die volledig is afgestemd op jouw persoonlijk situatie. Elke agrariër stapt bij Acerta Career Center buiten met een duidelijk doel voor ogen en met een persoonlijk rapport op zak. Waar wacht je nog op?

klik hier voor meer info

Vrijblijvend advies nodig?

Zit je met vragen en wil je graag vrijblijvend advies van één van onze coaches? Maak dan een afspraak met ons via het formulier hieronder. We contacteren je snel en bespreken je vraag. 
Zo zorgen we dat je terechtkomt bij een coach die de ideale match is! 

Je kan deze loopbaanbegeleiding financieren met loopbaancheques, aan te vragen via VDAB. 

 

Naar het formulier

Contacteer ons

Is het tijd om jouw talenten en ambities te ontdekken? Je kan ons hier vrijblijvend contacteren voor meer informatie. Vul het formulier hieronder in en we nemen snel contact met je op!

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.