Uitbreiding werkbaarheidscheques: aanvragen kan t.e.m. 31 juli 2024

Met de werkbaarheidscheques krijgen werkgevers financiële steun als ze aan de slag gaan met werkbaar werk, zijnde zowel de knelpunten binnen de organisatie in kaart brengen als de acties die hieruit verder rollen. 

Denk hierbij aan een welzijnsbevraging (risico analyse) om de werkbaarheidsgraad binnen jouw organisatie in kaart te brengen, of aan advies, opleiding, of de nodige policies om in te zetten op gemotiveerde werknemers.

Je kan enkel een beroep doen op werkbaarheidscheques als je ervoor samenwerkt met een erkende dienstverlener. Acerta is zo een erkende dienstverlener.

Vertrouw op ons voor advies, begeleiding en opleidingen rond werkbaar werk. Zo zorgen we samen voor gemotiveerde medewerkers die jouw onderneming doen groeien.

 

Wat kan je met een werkbaarheidscheque doen?

  • De werkbaarheid in je organisatie in kaart brengen
  • Begeleiding bij de uitvoering van verbetertrajecten
  • Opleiding

Wie kan gebruik maken van werkbaarheidscheques?

  • Alle ondernemingen uit de profit en social-profitsector
  • Zowel grote ondernemingen als KMO’s

Financiering

Met de werkbaarheidscheques van de Vlaamse overheid kan je 60% van de totale som financieren. De overige 40% betaal je zelf. Per ondernemingsnummer kan je maximaal 9.000 euro aan cheques aankopen. De laatste dag waarop je je aanvraag voor deze cheques kan indien is 31 juli 2024. De datum waarop er prestaties kunnen verricht worden is 31 augustus 2024.

Je wil investeren in werkbaar werk, wat nu?

Vraag een voorstel bij Acerta om de werkbaarheid van je onderneming te verbeteren. Denk daarbij aan

Met het ondertekende samenwerkingsvoorstel van Acerta Consult, vraag je heel eenvoudig jouw subsidie aan via deze pagina.