Heropstart-overbruggingsrecht (relance-uitkering) juli en augustus

Belangrijk bericht

Vraag niet zo maar alle overbruggingsrechten aan. Meerdere aanvragen overbruggingsrecht over dezelfde periode zorgen voor vertraging in de validatie.

Er zijn verschillende, niet te cumuleren, types overbruggingsrecht. Waar je recht op hebt, hangt af van je persoonlijke situatie en kan verschillen van maand tot maand. Om onterechte aanvragen en daaropvolgende weigeringen te vermijden, vraag je best meteen de uitkering aan waar je voor in aanmerking komt. Zo besparen zowel jij als wij tijd en kunnen we ons beter focussen op een snelle uitbetaling voor iedereen.

Niet zeker of je recht hebt op het heropstart-overbruggingsrecht? Beantwoord dan eerst  via de link een paar eenvoudige vragen en ontdek op welke uitkering je recht hebt en hoe je deze kan aanvragen.

Doe de check

Doe hier je aanvraag voor het heropstart-overbruggingsrecht (relance-uitkering) voor de maanden juli en augustus.

Let op: Dit formulier kan enkel online ingevuld worden

In het tweede kwartaal van 2020 heb ik een omzetverlies of vermindering van bestellingen van minstens 10% in vergelijking met het tweede kwartaal van 2019:

Sleep of klik om bestanden toe te voegen

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.