Je zaak overdragen of stopzetten

Leestijd: Later lezen?

Beslist om je eenmanszaak of vennootschap stop te zetten? Of wil je je zaak overdragen om van je pensioen te genieten? Je zaak stopzetten of overdragen is een grote stap die een grondige voorbereiding en begeleiding vergt. Acerta maakt je wegwijs in de formaliteiten en je sociale rechten. En helpt je om je zaak in optimale omstandigheden over te dragen. Zo vang je met een gerust gemoed een nieuwe fase in je leven aan.

Zaak overdragen

Nemen je kinderen, een medevennoot of collega het roer over? Of kreeg je van een buitenstaander een interessant overnameaanbod? Je zaak overdragen is hoe dan ook complex en delicaat. Voor een soepele verkoop of overdracht, win je advies in van specialisten. En doorloop je een aantal voorbereidende stappen. Meer over het overdragen van je zaak.

Zaak stopzetten

Vrijwillig je zaak stopzetten? Zorg er dan voor dat je je zelfstandige activiteit correct beëindigt en in orde blijft met je sociale rechten. Je vervult daartoe een aantal formaliteiten, en brengt de betrokken instanties op de hoogte. Zo verloopt je zaak stopzetten van een leien dakje. En blik je gerust vooruit naar een nieuwe start. Zo zet jij je zaak correct stop.

Op zoek naar meer antwoorden?

Op zoek naar meer antwoorden?

Succesvol ondernemen als zelfstandige? Dat is de juiste vragen stellen. Acerta is er voor al de antwoorden.

Bekijk al onze dossiers voor zelfstandigen