Vorige

Kick-start je carrière met de HR Talent Academy van Acerta

24 februari 2022 Werkgevers

Wat als je binnenkort afstudeert en staat te popelen om je carrière te starten? Wat als je van de schoolbanken recht de HR-wereld kan induiken? En wat als je hierbij dag in dag uit gecoacht wordt door experten van Acerta? Dan is onze HR Talent Academy iets voor jou, ons nieuwe traineeship, boordevol theorie en praktijk.

Leestijd: Later lezen?

Van HR Talent Trainee tot HR Talent Consultant

De wereld van soft hr biedt heel wat uitdagingen. Binnen Acerta kom je terecht in het Talent Boost Center, een team van gedreven consultants die interne en externe klanten bijstaan in het aantrekken, ontwikkelen, behouden en begeleiden van talent. Het opleidingstraject tot HR Talent Consultant, omvat dan ook een waaier aan (sub)domeinen waarin je ondergedompeld wordt.  Bij de experten van rekrutering en selectie leer je het potentieel van een kandidaat inschatten. Je leert de kneepjes van het vak in het selecteren van de juiste profielen: van telefonische screenings tot diepte-interviews. Wil je een stapje verder gaan? Je kan ook kennis maken met de wereld van assessments waarin je verschillende testing methodes, gespreksoefeningen, … onder de knie krijgt. Is nauw klantencontact meer jouw ding? Dan kan jij je ei kwijt in onze opleidingen rond outplacement, loopbaanbegeleiding, reward, welzijn, ontwikkeling, … Je ziet, voor ieder wat wils!

Theorie en praktijk gaan hand in hand

Onze ervaren experts maken je wegwijs in de theorie. Maar natuurlijk kan je niets onder de knie krijgen zonder de nodige dosis praktijk. Door het éénjarig traject voorzien we maar liefst vier dagen praktijk per week, aangevuld met één dag theorie.  Zo leer je je kennis toe te passen en te verdiepen en doe je de nodige ervaring op bij onze klanten.

Na 1 jaar theorie afgewisseld met praktijk, draag je de titel van HR Talent Consultant bij Acerta. Naast de unieke kans die je krijgt om dag in dag uit te leren van onze experten binnen onze divisie Talent Acquisition, ben jij klaar voor je eigen pad binnen HR. Als HR Talent Consultant,  werk je op projectbasis korte of langdurige opdrachten uit bij klanten uit tal van sectoren, van kmo tot multinational. Gaandeweg kan je je specialiseren binnen een bepaald domein in HR en zo je persoonlijk traject uitstippelen. De mogelijkheden zijn legio!

 

Waarom kiezen voor de job van Talent Trainee bij Acerta

Je krijgt een unieke kans om binnen Acerta Consult kennis te maken met de wereld van HR consultancy, specifiek gericht op Talent Acquisition. Bovendien is Acerta dé HR-partner die klanten een persoonlijke service biedt met een waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid, human capital, rekrutering en selectie, …  Kortom, jouw ideale springplank voor een carrière binnen HR.

Ben jij de Talent Trainee die we zoeken?

Grijp je kans en schrijf je in voor de springplank van je leven. Registreer je nu voor onze bootcamps en wie weet start je je carrière als  HR Talent Trainee.

Waag je kans

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Volg een hr-opleiding waar en wanneer je wil
Werkgevers

Volg een hr-opleiding waar en wanneer je wil

01 september 2022 Annelies Baelus

Online opleidingen hebben sinds de coronapandemie op zijn minst gezegd een boost gekregen. Voor de coronapandemie waren online opleidingen bij Acerta eerder de uitzondering, terwijl vandaag 70% van onze opleidingen online doorgaan. Ze zijn er om te blijven, ook in de hr-wereld.

Lees meer
Opleidingsverlof: nieuwigheden in schooljaar 2022-2023
Werkgevers

Opleidingsverlof: nieuwigheden in schooljaar 2022-2023

29 augustus 2022 Miet Vanhegen

Het nieuwe schooljaar brengt nieuwigheden mee voor het Vlaams Opleidingsverlof en het betaald Educatief verlof in Wallonië en Brussel.

Lees meer
Hoe lang blijf jij mij trouw?
Werkgevers

Hoe lang blijf jij mij trouw?

14 juli 2022 Britt Winnepenninckx

Het is tegenwoordig niet vanzelfsprekend om goede medewerkers aan boord te halen. Het kost tijd, toewijding én ook een hap uit je budget. Heb je de juiste match gevonden? Dan hoop je natuurlijk dat jullie aan een positieve, vruchtbare en langdurige werkrelatie kunnen bouwen. Maar hoe lang blijft een medewerker zijn bedrijf trouw?

Lees meer