Neem contact op met Acerta

Acerta staat klaar om je te ondersteunen wanneer nodig. Informatie, advies of een paar extra handen en ogen nodig? Neem gerust contact met ons op.

Kies je categorie

Maak je keuze

Contacteer één van onze business managers

Annelies Baelus

Annelies Baelus

Director Legal, Reward en Opleidingen

De trainers en consultants van het team van Annelies Baelus zorgen er voor dat jouw personeels- en verloningsbeleid optimaal in lijn is met de nieuwste ontwikkelingen in de sociale en fiscale wetgeving.
Benoît Caufriez

Benoît Caufriez

Director Consult Wallonie-Bruxelles

Benoît Caufriez en zijn team van ervaren consultants ondersteunen organisaties in Wallonië en Franstalig Brussel met sociaal-juridisch advies en met consultancy in human resources beleid.
Peter Tuybens

Peter Tuybens

Director Talent Development

Organisaties doen groeien door talenten te ontwikkelen. Dat is de specialiteit van Peter Tuybens en zijn collega’s. Zij coachen en trainen medewerkers en faciliteren teams om het beste van zichzelf te geven.
Dirk Vanderhoydonck

Dirk Vanderhoydonck

Director Flexsourcing

Dirk Vanderhoydonck en zijn medewerkers begeleiden binnenlandse en buitenlandse bedrijven bij de analyse, optimalisatie en uitvoering van HR- en payrollprocessen inclusief expats en taxberekeningen.
Tom Vlieghe

Tom Vlieghe

Director Acerta Career Center

Met het Acerta Career Center ondersteunen Tom Vlieghe en zijn team organisaties in hun zoektocht naar en behoud van talent. Zij zetten daarbij in op expertise en innovatie in rekrutering en selectie.
Dirk Wijns

Dirk Wijns

Director Tools & Knowhow

Nood aan up-to-date informatie over sociale wetgeving, personeelsfiscaliteit en HR? Dirk Wijns en zijn medewerkers brengen het jou glashelder in online databanken, simulatietools en documenten.
Chris Wuytens

Chris Wuytens

Managing Director Acerta Consult

Chris Wuytens ontwikkelt en implementeert samen met zijn team de strategie voor de groei van Acerta Consult. De kracht van mensen staat daarbij centraal. Chris is ook lid van het directiecomité van Acerta.