Neem contact op met Acerta

Acerta staat klaar om je te ondersteunen wanneer nodig. Informatie, advies of een paar extra handen en ogen nodig? Neem gerust contact met ons op.

Kies je categorie

Maak je keuze

Contacteer één van onze business managers

Foto Annelies Baelus

Annelies Baelus

Director Talent Boost Center

Annelies' visie op personeelsbeleid? De kracht van mensen. Met haar team trainers en consultants helpt ze het juiste talent aantrekken, begeleiden, belonen, ontwikkelen, inzetten én herplaatsen. Met futureproof hr-processen op maat van het bedrijf waarmee medewerkers het beste uit zichzelf halen.
Foto Benoît Caufriez

Benoît Caufriez

Director Consult Wallonie-Bruxelles

Benoît en zijn multidisciplinair hr-consultteam ondersteunen Waalse en Franstalig Brusselse organisaties bij hun kleine en grote hr-uitdagingen: van sociaal-juridisch advies tot talent- en payrollbeheer.

Dirk Vanderhoydonck

Director Flexsourcing

Tactische en strategische hr- en payrollprocessen uitvoeren, analyseren en verbeteren? Dirk en zijn medewerkers zetten flexibel de juiste persoon en de juiste kennis in. Voor een allround dienstverlening aan binnen- en buitenlandse bedrijven inclusief operationele topondersteuning.
Kathlijne Verboomen

Kathelijne Verboomen

Director Legal Services

Geen personeelsbeheer zonder juridische vragen. Kathelijne en de 40 juristen in haar team denken mee na over elke hr-vraag en zorgen voor een snel, up-to-date, correct en volledig antwoord conform de meest recente wetgeving. Behalve op-maat-advies, worden al die antwoorden ook gebundeld in Trefzeker, dé sociaal-juridische kennisbank van Acerta.

Erwin Janssis

Director Software Services

Met het krachtdadige loonberekeningspakket ARNO nemen klanten hun payroll volledig in eigen handen. Voor begeleiding en support kunnen ze elke dag rekenen op Erwin en zijn team.

Cleo Kinnaer

Director Managed & International Services

Personeelsadministratie, payroll maar ook post-payroll processen kunnen complex zijn. Cleo en haar team begeleiden (inter)nationale bedrijven (privaat & publiek) bij hun payroll-outsourcing. Berekeningen van expats, 'salary splits' of internationaal legaal advies nodig? Contacteer Managed & International Services.

Chris Wuytens

Managing Director Acerta Consult

Chris Wuytens ontwikkelt en implementeert samen met zijn team de strategie voor de groei van Acerta Consult. De kracht van mensen staat daarbij centraal. Chris is ook lid van het directiecomité van Acerta.