Bekijk onze webinars

Werken in tijden van corona, het is voor elke werkgever uitzoeken wat kan en mag, én welke oplossingen er zijn. Net omdat het zo'n unieke situatie is, zetten we extra in op duidelijke en hapklare informatie. We hebben de meest gevraagde topics volledig uitgediept in aparte webinars.

Gezien de versterkte maatregelen, kunnen we geen live webinars meer uitzenden, maar namen we ze op voorhand op. Zo kan jij ze bekijken op het moment dat jou het beste past.
 

Onze webinars

Authentiek leiderschap vanop afstand

27 maart 2020 - 59% van de bedrijven, heeft de voorbije twee weken telewerk ingevoerd. Dat is bijna een verviervoudiging dan voor het coronavirus uitbrak in ons land. Telewerken is dus voor vele medewerkers een nieuw gegeven. Dat is ook zo voor leidinggevenden. Hoe pak je dat nu aan?

Expert en senior consult Nele Ronsmans vertelt je in een half uur hoe je als leidinggevende omgaat met je medewerkers als je enkel contact hebt via telefoon of video-meetings. Laat je inspireren door haar kennis, ervaring en praktische tips.

> Bekijk de webinar

Webinar tijdelijke werkloosheid en de coronaprocedure

20 maart 2020 - Door de verstrengde maatregelen, moet je zaak mogelijks sluiten. De aanvraagprocedure voor tijdelijke werkloosheid wegens overmacht wordt vereenvoudigd en versneld; én alle sectoren kunnen er nu beroep op doen. Wat verandert er concreet? Hoe kan je ze aanvragen, en wie betaalt wat?

In deze webinar van 8 minuten geeft Liselot Baert een antwoord op je vragen.

> Bekijk de webinar

Webinar thuiswerk in tijden van coronacrisis

20 maart 2020 - Meer dan ooit is het essentieel om flexibel om te gaan met de tijd en plaats van werken. Hoe pak je dit aan? In een half uurtje legt Karen Van Den Berg je uit hoe je uuroorsters kan wijzigen, telewerk kan organiseren en glijdende werktijden kan invoeren.

> Bekijk de webinar

Verscherpte noodmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus

20 maart 2020 - De coronacrisis maakt het voor zowel werkgevers als werknemers een periode met heel wat vragen en onduideijkheden. In deze webinar krijg je een overzicht van alle algemene verplichtingen in deze uitzonderlijke situatie. Annelies Baelus licht in 20 minuten alles toe.

> Bekijk de webinar

Webinar over de verstrengde maatregelen van 12 maart

De recente maatregelen van de regering op 12 maart brachten heel wat vragen mee voor jou als werkgever of zelfstandige. In ons webinar geven we extra uitleg over de genomen maatregelen en wat de gevolgen zijn. Daarnaast bieden we enkele alternatieve oplossingen zodat je snel zelf aan de slag kan. 

> Herbekijk de webinar

Deel deze pagina