Terug naar events

Assessments 2.0: what’s in it for you?

Ontdek exclusief de resultaten van onze panelbevraging

Heeft jouw organisatie moeite om zijn openstaande vacatures in te vullen? De krapte op de arbeidsmarkt is overal aanwezig en daarom staat ontwikkeling van individuen meer en meer centraal in alle hr-processen. Ook de inhoud van jobs staat niet meer stil. Processen zoals rekrutering en selectie, interne mobiliteit … houden vandaag dan ook steeds meer rekening met het groeipotentieel van een individu, met als uiteindelijk doel het individu te begeleiden bij de noden van vandaag en morgen.

Acerta Consult heeft in samenwerking met KU Leuven een onderzoek gevoerd naar assessments. Deze vormen een belangrijk kompas om individuen te oriënteren en te begeleiden in hun carrière-evolutie en -ontwikkeling. Hoe worden assessments vandaag ingezet en wat is het potentieel ervan in de toekomst? Kortom, what’s in it for you?

Ontdek het tijdens het Acerta Panel Webinar op 16 februari van 12 uur tot 13 uur.

Schrijf je gratis in

Laat je inspireren

Assessments zijn niet alleen een interessant hulpmiddel bij het rekruterings- en selectieproces, maar ook bij talentontwikkeling. Meer dan de helft van de organisaties vindt het bijvoorbeeld belangrijk om de medewerkers inzicht te geven in hun eigen leerpotentieel en groeikansen. Assessments 2.0 komen daaraan tegemoet. Ze leveren inzichten die leiden tot professionele groei van je medewerkers, een betere samenwerking tussen teamleden en duurzame loopbaanpaden.

Bovendien is de experience doorheen het assessment belangrijk: een ultieme leerervaring die tegemoet dient te komen aan de verwachtingen van de markt zoals snelheid en objectiviteit. We zoomen daarom ook in op digitalisering en wat de juiste tools hierbij kunnen betekenen.

Boeiende sprekers

Sprekers uit de academische- en bedrijfswereld en onze eigen hr-experten zullen hun ervaringen en expertise uitwisselen.

Onze sprekers voor deze editie:

  • Professor Rein De Cooman (KU Leuven): zij gaf mee vorm aan het onderzoek samen met
  • Talent Acquisition Director Veerle Dero (Microsoft)
  • HR Directeur Jan Van Raes (Universitair Ziekenhuis Brussel)
  • Assessmentsexpert Martijn Loyens (Acerta Consult)

Hannelore Van Meldert, director talent acquisition & orientation bij Acerta Consult, zal dit boeiende debat in goede banen leiden.

Assessments 2.0: what’s in it for you?

Schrijf je gratis in voor het Acerta Panel Webinar op 16 februari van 12 uur tot 13 uur.

Let op, de plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Schrijf je gratis in
      

 


Met dank aan onze partners

Deel deze pagina