Terug naar events

Sprekers

Tijdens deze editie geven we het woord aan professor Rein De Cooman (KU Leuven), hr-directeur Jan Van Raes (UZ Brussel), Talent Acquisition Director Veerle Dero (Microsoft) en assessmentsexpert Martijn Loyens (Acerta).

Het geheel zal in goede banen geleid worden door director Talent Acquisition & Orientation Hannelore Van Meldert (Acerta).

Prof. Rein De Cooman
Professor aan de KU Leuven

Rein De Cooman werkt als professor in de vakgroep Work and Organisation studies aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de KU Leuven. Rein doceert o.a. personeels- & organisatiemanagement en (bedrijfs)psychologie. In haar onderzoek tracht ze de ervaringen, het gedrag en het welzijn van werknemers en de interacties tussen kenmerken van werknemers en werkomgevingen beter te begrijpen. 

Veerle Dero
Talent Acquisition Director, Microsoft

Senior HR professional en talent acquisition director met meer dan 20 jaar ervaring in talentacquisitie, leren en ontwikkelen, performance management en het leiden van verandering. Diepgaande vaardigheden in werving, sourcing en HR-technologie, wereldwijde HR-werkmodellen, project- en verandermanagement. Sterke people manager met ervaring in regionale, wereldwijde en virtuele teams.

Jan Van Raes, Phd
HR Directeur Universitair Ziekenhuis Brussel

Jan Van Raes heeft een ruime hr-ervaring. Na een loopbaan binnen SD WORX waar hij diverse managementfuncties opnam zette hij zijn carrière verder binnen de ziekenhuissector. Eerst als hr-directeur binnen UPC KU Leuven daarna als hr-directeur van het UZ Brussel waar hij nu al meer dan zeven jaar deze functie opneemt. Naast zijn ruime hr-ervaring binnen fusiecontexten maakte hij rond het thema fusies en overnames een doctoraat en ondersteunde al heel wat organisaties op dat vlak.
   

Martijn Loyens
Assessmentsexpert, Acerta Consult

Martijn Loyens heeft als arbeids- en organisatiepsycholoog meer dan 10 jaar ervaring in werving- en selectie. Doorheen de jaren heeft hij zich gespecialiseerd in assessment- en development centers en  zo een ruime expertise opgebouwd in het in kaart brengen van talent en ontwikkelpotentieel. Dagelijks gaat hij in dialoog met organisaties en kandidaten en streeft hij naar het realiseren van meerwaarde voor alle partijen. Helder advies, open communicatie, een waarderende benadering en een nadruk op (groei)mogelijkheden staan hierbij voor hem centraal.

Moderator: Hannelore Van Meldert
Director Talent Acquisition and Orientation, Acerta Consult

Hannelore Van Meldert heeft meer dan 10 jaar ervaring in Human Resources en adviseert en ondersteunt ondernemingen om de werking en koers van hun hr-departement te optimaliseren. Gewapend met grondige hr-kennis en project- en procesmanagement skills, slaagt Hannelore erin om hr-afdelingen klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.  

Assessments 2.0: what’s in it for you?

Schrijf je gratis in voor het Acerta Panel Webinar op 16 februari van 12 uur tot 13 uur.

Let op, de plaatsen zijn beperkt. Snel inschrijven is de boodschap!

Schrijf je gratis in
      

 

 

Met dank aan onze partners