Terug naar events
Gratis

Deel dit event via

Acerta Ronde Tafel, Gent

‘Flexibel opstellen en goed kunnen omgaan met veranderingen’. In een snel veranderende wereld is dat geen evidentie…. Een eigenschap die hierdoor enorm aan belang wint, is het aanpassingsvermogen van medewerkers.

Waar & wanneer?

Er zijn geen sessies meer ingepland


Is het meetbaar in welke mate medewerkers zich kunnen aanpassen aan een nieuwe werkcontext of nieuwe functie? Kan je het aanpassingsvermogen van medewerkers op de werkvloer trainen?

Zijn er factoren die het stimuleren of afremmen? Kan je het ontwikkelen of moet je op zoek naar specifieke profielen?

Deze vragen vormden het uitgangspunt van het wetenschappelijk onderzoek dat Antwerp Management School (AMS) en HR-dienstenbedrijf Acerta drie jaar geleden opstartten naar de aanpasbaarheid (adaptability) van medewerkers.

 

Ook benieuwd naar de resultaten? Schrijf je snel in!

 

Programma

  • 10u45 Ontvangst met een drankje
  • 11u00 Verwelkoming
  • 11u10 Hannelore Van Meldert, Director Talent Acquisition & Orientation Acerta deelt de resultaten mee van ons wetenschappelijk onderzoek, ism het NeuroTrainingLab™ van Antwerp Management School en reikt tools aan waarmee je het aanpassingsvermogen van jullie medewerkers als HR-factor kan meten en versterken.
  • 12u00 Om in te spelen op veranderingen, zijn bevlogen medewerkers cruciaal. Evelien Rombaut, onderzoekster bij Idewe spreekt vanuit haar expertise welke voornaamste factoren medewerkers gemotiveerd houden om om te gaan met veranderingen.  
  • 12u30 Lunch

In samenwerking met

logo idewe_acerta