Terug naar events
Gratis

Deel dit event via

Acerta Ronde Tafel

In 2025 moeten de eerste bedrijven in de Europese Unie een rapport opmaken over hun activiteiten op het gebied van ESG, wat staat voor Environment (milieu), Social (maatschappij) en Governance (goed bestuur). Dit betekent dat u zal moeten bepalen wat voor u dé duurzaamheidsthema’s zijn. Dat kan gaan van hernieuwbare energie, over duurzame lonen en loopbanen, van diversiteit en inclusie tot cyberveiligheid.

Waar & wanneer?

Er zijn geen sessies meer ingepland


Maar wat is ESG en duurzaamheidsrapportering nu concreet? Wat is het belang ervan voor uw onderneming en stakeholders? Waar liggen de uitdagingen en de groeikansen om van duurzaamheid een speerpunt te maken? En hoe kan u hiermee aan de slag gaan in uw organisatie en uw medewerkers hieromtrent informeren en bewust maken?

Een antwoord op al deze vragen krijgt u op onze HR Ronde tafel bij JSR Micro in Heverlee op donderdag 25 april.

Programma

 • 8u00 – 8u30: Ontvangst met ontbijtbuffet
   
 • 8u30 – 9u30:
  • Collega Ellen Van Grunderbeek, Manager Knowledge Center licht de basisprincipes van deze ESG richtlijn toe en hoe u zich als werkgever kan voorbereiden.
  • Collega Miet Vanhegen, Juridisch Consultant bij Acerta, informeert u over de Europese loontransparantierichtlijn en een mogelijk plan van aanpak hieromtrent.
    
 • 9u30 – 10u00: Jonas Debroyer, expert duurzaamheid bij Idewe, vertelt u meer over de 17 goals van ESG en hoe u als werkgever deze concreet in praktijk kan brengen aan de hand van een duurzaamheidsscan.

 • 10u00 – 10u15: Marc De Baere, General manager en Alexandra Loosen, Sustainability Sr Specialist van JSR Micro geven een toelichting over sustainability bij JSR Micro.
   
 • 10u15 – 11u00: Netwerkmoment.

In samenwerking met

logo idewe_acerta