Terug naar webinars

Acerta Panel webinar: Hoe integreer je de ontwikkeling van je medewerkers in een duurzame hr-strategie?

06 september 2021 58 min Webinar

De arbeidsmarkt staat onder druk. Bedrijven hebben het – ondanks de coronacrisis – nog steeds moeilijk omde juiste mensen te vinden. Inzetten op de ontwikkeling van medewerkers kan een duurzame oplossing zijn, die bedrijven een concurrentieel voordeel geeft in een krappe arbeidsmarkt. Tijdens dit panel webinar bespreken we de kernresultaten van een bevraging hierover, slaan we de brug tussen wetenschap en praktijk, én reiken we jullie praktische handvaten aan om de ontwikkeling van je medewerkers te integreren in een duurzame hr strategie.

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.

  • Wat zijn de drijfveren van organisaties om te investeren in opleiding?
  • Spelen organisaties al in op de future skills?
  • Hoe kan je als organisatie ontwikkeling inzetten als een concurrentieel voordeel?
  • Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van organisaties in het traject van levenslang leren?

Ontdek waar jouw organisatie staat ten opzichte van andere organisaties en luister naar de interessante inzichten van Prof. Dr. Sophie De Winne (KU Leuven), Annelies Baelus (Acerta) en Hannelore Van Meldert (Acerta).

Dr. Chris Wuytens (Acerta), de drijvende kracht van het Acerta Panel, leidt het thema in. Het geheel werd in goede banen geleid door Kathelijne Verboomen, onze directeur van het kenniscentrum.

Deel deze webinar