Terug naar whitepapers

Whitepaper Assessments 2.0

16 februari 2023 Whitepaper

Het aanwerven van nieuw talent, maakt het voor bedrijven steeds belangrijker om zich te positioneren als een aantrekkelijke werkgever op de arbeidsmarkt. Ook het sollicitatieproces vergt hierbij bijzondere aandacht. Werkgevers moeten meer aandacht besteden aan de ontwikkeling van een medewerker. Wat heeft een medewerker nodig om zich te ontplooien in de job hoe die er vandaag uitziet? Hoe maak ik de persoon in kwestie klaar om mee te veren met de uitdagingen van morgen?

Individuen bewegen vaak om iets nieuws te leren. Hierbij mogen organisaties zeker hun eigen, interne talenten niet vergeten. De perceptie van het sollicitatieproces moet veranderen van een selectie-ervaring naar een ontwikkel-ervaring. Maar hoe zorg je dan voor een positieve beleving? 

Assessments 2.0 komen aan deze noden tegemoet. Ze leveren inzichten die leiden tot professionele groei van je medewerkers, een betere samenwerking tussen teamleden en duurzame loopbaanpaden.

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.

Deel deze whitepaper