Terug

Corda Conference Center Hasselt

Adres

Corda Conference Center Hasselt

Kempische Steenweg 311 - Researchweg 6
3500 Hasselt

Bekijk op Google Maps

Wegbeschrijving

Met de auto

Corda Campus ligt centraal in de Euregio en is uitstekend ontsloten. Grenzend aan de baan Hasselt-Eindhoven en op een boogscheut van de autosnelwegen E313 en E314 kan je op elk moment snel alle richtingen uit.

Vanuit Antwerpen:

Neem de E313 richting Luik tot afrit 27: Hasselt-West. Op het einde van de afrit ga je links.
Volg de Kuringersteenweg tot aan de vierde lichten (aan het groot kruispunt van de Carrefour). Draai linksaf de Grote Ring op: Herkenrodesingel. Aan de eerste lichten links afslaan richting Eindhoven: Kempische Steenweg. Na ongeveer 2 km (vlak voor het derde licht) rechts afdraaien (pijl Research Campus). Neem de 1e afslag op de rotonde.

Vanuit Brussel:

Neem de E314 richting Aken/Genk. Houd rechts aan bij het knooppunt Lummen en volg de borden E313 richting Hasselt/Luik. Volg dan de aanwijzingen vanuit Antwerpen. Vanuit Eindhoven: Je volgt de N74 Eindhoven-Hasselt. In Hasselt ligt de Corda Campus aan jouw linkerzijde (pijl Research Campus).
Neem de 1e afslag op de rotonde.

Vanuit Eindhoven:

Je volgt de N74 Eindhoven-Hasselt. In Hasselt ligt de Corda Campus aan jouw linkerzijde (pijl Research Campus). Neem de 1e afslag op de rotonde.

Parking

Na het nemen van de 1e afslag op de rotonde ga je rechtdoor. Je vindt de parking aan de linker- en rechterkant van de weg. De parking is ruim en gratis (zie rode cirkels). 

Met het openbaar vervoer

De Corda Campus bevindt zich op 3 km van het stadscentrum, gelegen langs de belangrijke Noord-Zuidverbinding (N74) en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Enerzijds door het uitgebreide aanbod busvervoer in Hasselt, anderzijds door het vlakbij gelegen treinstation van Kiewit (op wandelafstand).

Contact voor opleidingen

Algemeen contact

Diestsepoort 1
3000 Leuven

Tel: 016 24 99 91
learning@acerta.be

Een vraag over onze opleidingen?

Raadpleeg onze sectie veelgestelde vragen voor een snel antwoord.

Veelgestelde vragen