Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Profiel - Jan Camelbeek

HR Directeur skeyes

Over Jan Camelbeek

Na een korte omzwerving in Logistiek, startte Jan Camelbeek zijn HR-carrière in het survey-department bij HayGroup en groeide door als consultant, in 200 stapte hij over naar de klantenzijde en begon als Compensation & Benefits Director bij Solvay Pharmaceuticals (later Abbott). 

Sinds 2006 werkt hij als zelfstandige consultant in de domeinen HR- & strategisch reward policies, organisation design en interim management.   

Hij werkte als consultant in grote multinationale organisaties  (UCB, Suez, BMS etc) op het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe reward & HR strategieën, uittekenen en begeleiden van reorganisaties.  

Sinds 2019 begeleidt hij ook 2 "scale-ups" in het opzetten van een licht en wendbaar HR-beleid dat aansluit bij hun groei en uitdagingen.  

Naast adviesopdrachten werkt hij als interim manager bij organisaties in transitie; zo was hij de laatste jaren actief bij John Cockerill , CM - Goed en skeyes als interim manager in verschillende rollen (Head of C&B, Shared Services ; Project Manager ; HR Directeur). 

Bron: Jan Camelbeek | EHSAL Management School (emsbrussel.be)