Terug

Novotel Leuven

Adres

Novotel Leuven

Vuurkruisenlaan 4
3000 Leuven

Bekijk op Google Maps
Novotel Leuven

Wegbeschrijving

Met de auto

Vanuit Brussel rijd je via de E40 richting Luik-Liège. Je volgt de exit Genk/Hasselt/ Leuven (E314). Op de E314 neem je de afrit 18 Mechelen/Herent/Leuven. Bij het verlaten van deze aftrit sla je rechts af, richting Leuven. Aan het derde verkeerlicht ga je naar links (richting Aarschot R23). Na 400 meter rijden zie je het hotel recht voor je.

Parking

Het hotel beschikt over een ondergrondse, betalende parking (ongeveer 35 plaatsen). De tarieven worden berekend naar de duurtijd met een maximum van 12,00 euro per 24 uur. Op wandelafstand van het hotel zijn er ook verschillende publieke betaalparkings gelegen (o.a. Parking De Bond, Martelarenlaan, 3000 Leuven)

Met het openbaar vervoer

Indien je met de trein of bus (halte station) komt, is het slechts 5 minuten wandelen. Als het station achter je ligt, neem je de straat aan je rechterkant (Diestsevest). Je wandelt deze straat af tot einde. Net voor de verkeerslichten zie je het gebouw. Je kan via het loopbruggetje naast het gebouw wandelen en dan ben je meteen aan de ingang van het hotel. Tip: kom niet via de straat 'Diestsepoort'. Er is geen voetpad voorzien langs deze weg aan de Vuurkruisenlaan.

Contact voor opleidingen

Algemeen contact

Diestsepoort 1
3000 Leuven

Tel: 016 24 99 91
learning@acerta.be

Een vraag over onze opleidingen?

Raadpleeg onze sectie veelgestelde vragen voor een snel antwoord.

Veelgestelde vragen