Partnerdeals

Bij het uitbouwen van je eigen zaak komt heel wat kijken. Acerta en haar partners willen je graag in je nieuw avontuur begeleiden. Naast de gratis workshops van onze Starters academie, kunnen starters bij Acerta van talloze partnerdeals genieten voor een zo vlot mogelijke opstart.

KBC Bank & Verzekering

Geef je topidee alle kansen!

KBC gelooft dat er een ondernemer schuilt in elk van ons. Een eigen zaak starten is een unieke ervaring, maar er komt ook heel wat bij kijken. KBC helpt je daarom graag op weg met nuttige informatie over de financiering en voorbereiding van een succesvolle start. Op kbc.be/starters vind je al heel wat info om de beste start te maken! Verder krijg je, als je nu een zakelijke rekening bij KBC opent, een gratis privé rekening en toegang tot een pakket van interessante voordelen en kortingen!

KBC
Sodexo

Sodexo

Aanvullingen op je loonpakket

Sodexo helpt je loonpakket op een fiscaal voordelige manier te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijdcheque als extralegaal voordeel. Wist je dat je als zelfstandige en lid van Acerta 10% korting krijgt op de dienstverlening bij elk van je bestellingen? Gebruik de promocode ACERTA om van deze korting te genieten!

Orange

Graag altijd bereikbaar?

Orange wil samen met Acerta (toekomstige) zelfstandigen ondersteunen door hen te voorzien van een betrouwbare mobiele en vaste internetconnectie zonder beperkingen. Het Love Duo Pro pack bestel je vanaf €66,12 per maand.

Orange
Turner

Turner

Waar wil jij graag ondernemen?

Turner is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van bedrijfsvastgoed: handelspanden, kantoren, magazijnen, horeca, …. Wist je dat je als lid van Acerta een gratis schatting kan krijgen van je bedrijfsvastgoed indien je overgaat tot een verkoop? Verder hebben wij ook tal van tips & advies verzameld voor de startende ondernemer in verband met bedrijfsvastgoed kopen of huren. Onze makelaars staan jou graag bij voor alle vastgoed gerelateerde vragen voor jouw onderneming. 

Starters academie

Starters academie

Als startende zelfstandige popel je om aan de slag te gaan. Spannend! Maar je hebt vast ook vele vragen. Bij onze Starters academie kan je gratis workshops en webinars volgen boordevol tips & tricks om toe te passen op je eigen zaak.

Schrijf je nu in