Partnerdeals

Bij het uitbouwen van je eigen zaak komt heel wat kijken. Acerta en haar partners willen je graag in je nieuw avontuur begeleiden. Naast de gratis workshops van onze Starters academie, kunnen starters bij Acerta van talloze partnerdeals genieten voor een zo vlot mogelijke opstart.

KBC Bank & Verzekering

Geef je topidee alle kansen!

KBC gelooft dat er een ondernemer schuilt in elk van ons. Een eigen zaak starten is een unieke ervaring, maar er komt ook heel wat bij kijken. KBC helpt je daarom graag op weg met nuttige informatie over de financiering en voorbereiding van een succesvolle start. Op kbc.be/starters vind je al heel wat info om de beste start te maken! Verder krijg je, als je nu een zakelijke rekening bij KBC opent, een gratis een privé rekening en toegang tot een pakket van interessante voordelen en kortingen!

KBC
Sodexo

Sodexo

Aanvullingen op je loonpakket

Ook als zelfstandige starter heb je recht op een mooi inkomen. Sodexo vertelt je graag alles over de mogelijkheden om je loonpakket op een fiscaal voordelige manier te optimaliseren. Denk aan de maaltijdcheque als extralegaal voordeel.

Orange

Graag altijd bereikbaar?

Orange wil samen met Acerta (toekomstige) zelfstandigen ondersteunen door hen te voorzien van een betrouwbare mobiele en vaste internetconnectie zonder beperkingen. Het Love Duo Pro pack bestel je vanaf €66,12 per maand.

Orange
SDZ

Gratis juridische bijstand voor starters

Ben jij in 2020 gestart bij Acerta? Activeer dan je gratis lidmaatschap juridische bijstand voor starters en geniet in 2020 van alle onderstaande diensten. Je lidmaatschap activeren kan door hier  je gegevens achter te laten. Je ontvangt meteen een e-mail met je persoonlijke code en verdere details.

Op het einde van het jaar contacteren we je en kan je vrijblijvend deze dienst betalend verderzetten

Ja, ik wil gratis juridische bijstand in 2020