Partnerdeals

Bij het uitbouwen van je eigen zaak komt heel wat kijken. Acerta en haar partners willen je graag in je nieuw avontuur begeleiden. Naast de gratis workshops van onze Starters academie, kunnen starters bij Acerta van talloze partnerdeals genieten voor een zo vlot mogelijke opstart.

KBC Bank & Verzekering

Geef je topidee alle kansen!

KBC gelooft dat er een ondernemer schuilt in elk van ons. Een eigen zaak starten is een unieke ervaring, maar er komt ook heel wat bij kijken. KBC helpt je daarom graag op weg met nuttige informatie over de financiering en voorbereiding van een succesvolle start. Op kbc.be/starters vind je al heel wat info om de beste start te maken! Verder krijg je, als je nu een zakelijke rekening bij KBC opent, een gratis privé rekening en toegang tot een pakket van interessante voordelen en kortingen!

Pluxee

Aanvullingen op je loonpakket

Pluxee helpt je loonpakket op een fiscaal voordelige manier te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijdcheque als extralegaal voordeel. Wist je dat je als zelfstandige en lid van Acerta 10% korting krijgt op de dienstverlening bij elk van je bestellingen? Gebruik de promocode ACERTA om van deze korting te genieten!

Starters academie

Als startende zelfstandige popel je om aan de slag te gaan. Spannend! Maar je hebt vast ook vele vragen. Bij onze Starters academie kan je gratis workshops en webinars volgen boordevol tips & tricks om toe te passen op je eigen zaak.

Schrijf je nu in