Zet je medewerkers aan het stuur

Employee Self Service (ESS)

Vereenvoudig je hr-administratie

Een efficiënte en eenvoudige personeelsadministratie? Laat je werknemers hun verlofaanvragen, thuiswerkdagen, onkosten of gewijzigde persoonsgegevens zelf ingeven. Jij checkt en valideert.

Employee Self Service bestaat uit 3 aparte modules:

  1. Verlofaanvragen
  2. Onkosten
  3. Persoonsgegevens

Deze modules maken deel uit van onze hr-tool Connect HR Office.

Vraag je gratis offerte

3 goede redenen om voor ESS te kiezen

Je hebt minder hr-administratie

Je medewerkers doen alles zelf, jij checkt en keurt goed. En je hebt een realtime overzicht van de aanwezigheden, de onkosten en de personeelsgegevens.

Je werkt efficiënter en productiever

Je hebt weer tijd voor je kerntaken, zoals de groei van je onderneming.

Je hebt een sterk en betrokken team

Je geeft je mensen meer autonomie. Ideaal voor de (team)spirit: ze voelen zich verantwoordelijker, gewaardeerd en gelukkiger.

Verlofaanvragen: automatiseer je verlofplanning

Je medewerkers vullen zelf hun verlof- en thuiswerkdagen in: online of via de Acerta Connect app. Jij controleert en valideert. Je stelt eenvoudig een voorrang- en back-upregeling in. Via een gebruiksvriendelijk dashboard zie je de planning in realtime.

De Acerta Connect app

De app loopt volledig synchroon met de desktopversie. Het principe is simpel: je werknemers geven hun verlof en thuiswerk in via hun smartphone. De Acerta Connect app is gratis verkrijgbaar in de app store en in de Google Playstore. Wij voorzien alvast een gratis starterskit voor je collega's.

Download onze ESS starterskit

Onkosten: een correcte verwerking

Je medewerkers vullen zelf hun onkostennota’s in. Goedgekeurd? Stuur ze meteen door. Ze worden automatisch verrekend met het loon én ze worden correct vermeld op de loonbrief. Met deze module ben je dus meteen ook 100% in orde voor de sociale controle.

Persoonsgegevens: automatisch up-to-date

Je medewerkers updaten hun persoonsgegevens, jij valideert. Zo ben je zeker van up-to-date gegevens als iemand verhuist, een baby krijgt of gaat samenwonen.