Contact
Bel een kantoor
Kies een kantoor
Aérodrome de Temploux Antwerpen-Centrum Brabant Wallon Brussel Louizalaan Brussel/Bruxelles Hainaut Kempen Liège Limburg Luxembourg Namur Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen
Aérodrome de Temploux
rue du Capitaine Aviateur Jacquet 44 à 5020 Namur
/
Antwerpen-Centrum
Groenenborgerlaan 16, 2610 Antwerpen-Wilrijk
03 740 78 40
Brabant Wallon
Rue Fond Cattelain 2, 1435 Louvain-la-Neuve, Mont-Saint-Guibert
02 474 01 06
Brussel Louizalaan
Louizalaan 123A, 1050 Brussel
02 474 01 06
Brussel/Bruxelles
Buro & Design Center (BDC), Heizel Esplanade PB 65, 1020 Brussel-Heizel
Of kom met het openbaar vervoer. Meer info vind je op mivb.be

02 474 01 06
Hainaut
Espace Sud, Esplanade Magritte 5, 6010 Charleroi
02 474 01 06
Kempen
Parklaan 46 bus 110, 2300 Turnhout
03 740 78 40
Liège
Tour de l’Escale, rue du fort 3, 4460 Grâce-Hollogne
02 474 01 06
Limburg
Kunstlaan 16, 3500 Hasselt
011 24 94 57
Luxembourg
Avenue Herbofin 1 B, 6800 Libramont
02 474 01 06
Namur
Chaussée de Liège 140-142, 5100 Namur
02 474 01 06
Oost-Vlaanderen
Kortrijksesteenweg 1131, 9051 Sint-Denijs-Westrem
09 264 12 40
Vlaams-Brabant
Diestsepoort 1, 3000 Leuven
016 24 53 24
West-Vlaanderen
Ter Reigerie 11, 8800 Roeselare
09 264 12 40

Acerta voor werkgevers

Publieke sector

Expertise in publieke sector

De publieke sector heeft zijn specifieke regelgeving met betrekking tot personeelsbeheer. Acerta kent de bijzondere noden van de sector en biedt doeltreffende sociaal-juridische ondersteuning, opleidingen en software-oplossingen aan.

Sociaal-juridisch advies

Rechtspositieregelingen, arbeidswetgeving, fiscaliteit en sociale zekerheid evolueren constant. Een deel van ons expertenteam spitst zich toe op de legale afspraken en plannen voor jouw sector. Ze krijgen hun informatie uit eerste hand, van overheden en sociale partners. Zodra onze juristen nieuws hebben, hoor jij het ook. In klare taal.

Met focus op lokale besturen

Onze experten kennen de sociaal-juridische regeling bij lokale besturen van binnen en van buiten. Je krijgt een vast aanspreekpunt waarbij je terecht kan met al je vragen over het arbeidsrecht voor statutairen en contractuelen.

Daarbij gaan we verder dan enkel eerstelijnsadvies. Zo kunnen wij jou begeleiden in het herschrijven van je rechtspositieregeling, het updaten van je arbeidsreglement, je begeleiden bij het invoeren van een fietslease, enz.

Ga voor een dienstverlening zonder zorgen en neem een abonnement juridisch advies. Daarmee bel je met een gerust hart je vaste aanspreekpunt en krijg je advies op maat tegen een interessant tarief.

Vraag een voorstel voor een abonnement juridisch advies!

Opleidingen

Acerta heeft een zeer ruim opleidingsaanbod voor de publieke sector, met de focus op de lokale besturen. De opleiding ‘Sociaal recht in de praktijk voor lokale besturen’ is sinds jaar en dag een begrip bij medewerkers op een personeelsdienst bij gemeentes, OCMW’s, intercommunales, …

Houd je kennis up-to-date

Met de Sociaal-juridische updates publieke sector, tweemaandelijkse updates over de sociaal-juridische actualiteit, blijven meer dan 150 besturen bij met de nieuwste regelgeving voor statutairen en contractuelen.

Je krijgt in deze infosessies niet alleen een overzicht van de definitieve reglementering, ook de maatregelen die nog in de ontwerpfase zitten, komen aan bod. Zo ben je steeds op voorhand op de hoogte en kan je tijdig anticiperen op veranderingen.

De topics worden aangereikt in hapklare brokken informatie. Je kan er meteen mee aan de slag.

30 % korting op ons opleidingsaanbod!

Als organisatie uit de publieke sector geniet je met 30 % korting van het algemeen opleidingsaanbod van Acerta (niet geldig voor de opleidingen specifiek op maat van de publieke sector).

Mensen, het hart van je organisatie

Welk talent heeft je organisatie nodig? Welke talenten hebben je medewerkers? En vooral: hoe zorg je voor de beste match tussen beide? Een efficiënte organisatie draait op bekwame, tevreden en gedreven mensen. Als strategische partner verdiepen wij ons in je hr-processen en denken met je mee op korte én lange termijn. We staan je hr-afdeling professioneel en met de glimlach bij.

Optimale payroll

Of je nu RSZ- of RSZPPO-plichtig bent, grotere of kleinere loonvolumes moet berekenen, Acerta is je gespecialiseerde softwareleverancier met de voordelen van een sociaal secretariaat. Je vindt bij ons solide en betrouwbare loonmotoren die alle specifieke regels bevatten voor de loonberekening in de publieke sector. Acerta volgt hiervoor de sociale wetgeving accuraat op.

Perfect afgestemd

Elke organisatie is anders. Is de jouwe het best geholpen met volledige outsourcing, een in-house of een hybride oplossing? Acerta past zich met plezier aan. Je kiest de service- of softwareoplossing die je bedrijf als gegoten zit:

  • Flexsourcing: onze hr- of payrollexperten werken zij aan zij bij je op kantoor
  • ARNO of Elvire software ter plaatse: je verwerkt je payroll en hr-gegevens volledig op onze maatwerksoftware en onder onze vleugels
  • Speciale statuten, detachering, educatief verlof, overuren, pensioen … we pakken het aan zoals het hoort

Vlotte en juiste aangiftes

De aangiftes naar de overheid - DfmA, DmfAPPL, Belcotax enzovoort - worden complexer en vragen meer en meer gespecialiseerde kennis. Ook als je je verloning niet aan ons uitbesteedt, biedt Acerta graag toegevoegde waarde in de aangifteprocessen naar de overheid. Hetzelfde geldt bij een tijdelijk personeelstekort of overbelaste administratieve medewerkers. Reken op ons.