Acerta voor Zelfstandigen

Vergunningen

Vergunningen om te ondernemen

Heb jij voor het uitoefenen van je zaak vergunningen of een toelating nodig? Vergeet ook niet na te kijken of je ze moet verlengen. En breid jij je aanbod uit of verander je van koers? Controleer dan even of je over alle nodige vergunningen beschikt. Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Vergunningen nodig?

Voor bepaalde activiteiten heb je een of meer vergunningen nodig. Soms horen bij jouw zaak ook erkenningen, toelatingen, registraties en/of meldingen van het Federaal Voedselagentschap, SABAM of andere instanties.

Sommige vergunningen moet je na een bepaalde periode verlengen. Wijzigingen in je zaak – zoals een verandering van adres – vragen vaak om een nieuwe vergunningsaanvraag of meldingsplicht. Ook bij de stopzetting van je onderneming is er soms meldingsplicht.

Wil je met een gerust hart ondernemen, in de wetenschap dat alles helemaal in orde is voor de wet? Zorg dan tijdig voor de aanvraag of verlenging van relevante vergunningen. Ons aanbod:

Speel op zeker met Acerta

Niet helemaal zeker welke vergunningen voor jouw activiteit van toepassing zijn? Acerta bezorgt je het juiste antwoord. Voor ons zijn vergunningen dagelijkse kost. Als je dat wilt, dienen wij in jouw plaats de nodige aanvragen in. 

Speciaal verzoek?

Wil je nog een andere vergunning aanvragen via Acerta?
Raadpleeg www.business.belgium.be.

Download de bestelbon hieronder, vul hem in en werk af met je handtekening. Je kan het ingevulde formulier tergbezorgen per post, via mail of op kantoor.

Wil je eerst meer uitleg over deze dienst of over de voorwaarden, dan kan je vrijblijvend bij ons terecht.