Vorige

4 zaken waar je op kan rekenen als Acerta-klant

02 november 2018 Starters

Bij Acerta zit je goed. Ontdek van welke services je kan genieten als je via ons je bedrijf start.

Leestijd: Later lezen?

1. Wij gidsen je doorheen de administratieve formaliteiten die je voor je start in orde moet brengen.

Acerta regelt je sociaal statuut en je overheidsformaliteiten. We controleren je startvoorwaarden, brengen je inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen in orde en sluiten je aan bij het sociaal verzekeringsfonds.

2. We hebben een uitgebreid netwerk aan experten.

Een zaak opstarten doe je niet in je eentje. Met het juiste advies sta je een pak sterker. En je wint tijd, zodat je kan focussen op je zaak. Ons netwerk met professionals kunnen je elk vanuit hun eigen expertise helpen, zowel bij je opstart als later.

3. We zijn altijd bereikbaar: online, telefonisch en op kantoor.

Nood aan advies? Onze experts zitten voor je klaar. Je kan ons bereiken via ikwilstarten.be, met een eenvoudig telefoontje of je kan langsgaan bij één van de Acerta-kantoren.

4. We zijn je coach bij de start, maar ook daarna kun je terecht bij ons voor advies, je hele loopbaan lang.

Acerta regelt niet alleen je startersadministratie, maar kan je ook na de opstart bijstaan. Denk maar aan loonadministratie en andere HR-services.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikels

Starters

Welke drie vragen hebben startende zelfstandigen?

24 april 2024
Els Schellens

Je hebt eindelijk de knoop doorgehakt, je wil de sprong wagen en starten als zelfstandige. En daar komt heel wat bij kijken! Wij bundelden de drie meestgestelde vragen uit onze Starters academie en helpen je zo op weg. Klaar om te starten?

Lees meer
Starters

Intellectuele eigendom

06 maart 2024
Els Schellens

Bij het opzetten van een nieuwe onderneming is er veel te overwegen: ondernemingsplannen, financiële haalbaarheid, marktanalyse, en klantenfeedback. Een aspect dat echter vaak over het hoofd wordt gezien, is het beschermen van intellectuele eigendom (IE).

Lees meer
Starters

Zelfstandige worden: op welke kosten moet je je voorzien?

02 januari 2024

Om zelfstandige te worden heb je meestal geen startkapitaal nodig. Maar er komen wel kosten bij kijken. Overloop hier de belangrijkste kostenposten.

Lees meer