Terug naar events
Gratis

Deel dit event via

Expeditie "start mijn eigen zaak"

Droom je ervan om zelfstandige te worden? Het pad naar ondernemerschap lijkt soms een complex doolhof met vele paden die je kan bewandelen, vol onverwachte wendingen waarop je voorbereid moet zijn. Acerta, jouw ervaren gids in de wereld van ondernemen, staat klaar om alle beginnende starters en ondernemers te helpen bij het navigeren door dit intrigerende ondernemersavontuur.

Waar & wanneer?

Er zijn geen sessies meer ingepland


Het volledige programma vind je hieronder. Het event start om 18u en eindigt om 22u30. Naast de talrijke tips, advies en inspiratie krijg je voldoende gelegenheden om te connecteren met andere starters onder een hapje en drankje. Enkele dagen voor het event ontvang je een bevestigingsmail met praktische informatie. 

Hannes Coudenys

Smile Safari, Ugly Belgian Houses

Hannes staat gekend als een uitermate ondernemende creatieveling. Via zijn sociale media geeft hij een inkijk in zijn dagelijkse leven als ondernemer en gezinsman.

Tibbe Verschaffel

Planet B & WONDR

Tibbe wilt met Planet B de fast-moving consumer goods wereld op z’n kop zetten en ontwikkelt daarvoor gezonde en duurzame producten.

Floor Denil

Illustratrice en auteur

Floor is van opleiding zangeres, maar toen ze haar illustraties begon te delen met het publiek, sloegen ze zo hard aan dat ze er uiteindelijk haar business van maakte.

Hans en Kris

Experts Starters & Zelfstandigen

Hans en Kris geven meer info over wat je allemaal in orde moet brengen om zelfstandige te worden. Ze helpen je met plezier ook verder met alle vergunningen en administratie.

Programma

18:00
Welkom
18:30
Hoe word je zelfstandige?
19:30
Pauze
20:00
Inspirerend ondernemersverhaal
20:45
Connecteer met andere ondernemers

Prijs

Dit event is gratis.

Plaatsen zijn beperkt, en je bent verplicht je in te schrijven. Mocht je onvoorzien niet kunnen aanwezig zijn, vragen we je minstens 5 dagen op voorhand ons op de hoogte te brengen door te mailen naar marketing.starter.zelfstandige@acerta.be 

Sprekers

Leuven:

  • Hannes Coudenys
  • Floor Denil

Wilrijk:

  • Hannes Coudenys
  • Tibbe Verschaffel

Praktisch tips

Wilrijk

  • Openbaar vervoer: Halte Dennelaan: neem lijn 21,33
  • Auto: Grote parking van Acerta
     

Leuven

  • Openbaar vervoer: Station Leuven ligt net naast het kantoor
  • Auto: openbare parking De Bond, Parking Station, Minckelersparking

In samenwerking met onze partners

KBC
Sodexo
Orange