Wegwijs bij Acerta

Aan je werkgeversverplichtingen voldoen, dat maken we graag makkelijker voor jou. Daarom vind je hier een snelle toegang tot de informatie, documenten en applicaties die je nodig hebt om met je papierwerk in orde te zijn - snel, overzichtelijk en efficiënt.

Juridisch nieuws en updates

Meteen op de hoogte van wat vandaag voor jou belangrijk is? Hieronder vind je de sociaal-juridische actua en klantenupdates.

-

De datum van 31 maart komt dichterbij : denk aan de individuele pensioentoezeggingen !

Jaarlijks moet je het aantal individuele pensioentoezeggingen doorgeven aan de toezichthoudende autoriteit (FSMA). Bijkomend moet ook worden meegedeeld dat er op niveau van je onderneming een aanvullende pensioenregeling bestaat voor alle werknemers

Lees dit artikel
-

Vlaams Opleidingsverlof: uitvoeringsregeling officieel

Vanaf het schooljaar 2019-2020 voert de Vlaamse overheid de geplande hervorming van het betaald educatief verlof door. De uitvoeringsregeling is nu officieel. Als je onderneming in het Vlaams Gewest gevestigd is en je actief bent in de privésector, dan moet je van dan af rekening houden met de nieuwe regeling. Er komt een digitaal platform Vlaamse opleidingsincentives om het proces te ondersteunen.

Lees dit artikel
Meer berichten lezen