Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Ellen Roelants

Profiel - Ellen Roelants

Over Ellen Roelants

Ellen Roelants is Manager Consult Reward & Organisation bij Acerta Consult. Ze coacht en managet het team van reward & organisation consultants binnen Acerta Consult en is een ervaren Compensation & Benefits specialist. Ze heeft verschillende jaren ervaring in het uitwerken van een strategisch loonbeleid bij grote en kleine ondernemingen, in zowel een lokale als internationale context. Naast het strategische luik heeft ze een brede fiscale en juridische kennis aangaande verschillende verloningselementen en vormen.Als consultant vindt ze het belangrijk om niet alleen de regels te kennen, maar ook de praktische aandachtspunten en mogelijke valkuilen, om zo tot een best practice oplossing te komen. Met communicatie als key!

Opleidingen bij Acerta

Cafetariaplan opstellen: zo doe je dat

€ 695,- (excl. BTW)
Volledige dag opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Hoe kunnen werknemers mee hun loonpakket invullen?

Een flexibel loonpakket is een belangrijk instrument voor de aanwerving en motivatie van werknemers. Wil je een helder overzicht van alle loonbouwstenen?

Bekijk de opleiding

Loonoptimalisatie en cafetariaplan

€ 1100,- (excl. BTW)
2 dagen opleiding
  • Kmo-portefeuille
  • Korting voor publieke sector - social profit
Jouw werknemers optimaal en flexibel verlonen

Hoe kun je jouw werknemers flexibel en optimaal verlonen? Met welke looncomponenten kun je aan de slag? Schrijf nu in op een praktijkgerichte opleiding.

Bekijk de opleiding