Maak kennis met onze docenten

Maak kennis met onze experten in payroll, sociale wetgeving, human resources, leiderschap en vaardigheden.

Goedele Laga3_acerta

Profiel - Goedele Laga

Senior consultant

Over Goedele Laga

Mensen en organisaties ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, vertrekkende vanuit de talenten van de betrokkenen zelf, daar gaat Goedele Laga voor, en dit steeds op een pragmatische en resultaatsgerichte manier.

Goedele is master arbeids- en organisatie psychologie. Na een loopbaan als HR-businesspartner, is zij sinds 2006 actief als senior HR-consultant. Goedele heeft een brede expertise: rekrutering en selectie, outplacement, loopbaanbegeleiding, assessment en development centers, begeleiden van talent-trajecten en workshops inzake onder andere communicatie, stressbeheer en zelforganisatie. Ze volgde hiervoor verschillende opleidingen tot trainer, loopbaanbegeleider en coach.

Goedele is sinds 2014 als managing consultant lid van het Acerta Talent Development team en verzorgt programma's in Nederlands en Engels.

Opleidingen bij Acerta

Timemanagement: werk slimmer, niet harder

Prijs op aanvraag

Volledige dag opleiding
  • Korting voor publieke sector - social profit
Hoe krijg je je agenda onder controle?

Tijdens een modale werkdag loeren diverse tijdrovende valkuilen om de hoek. Hoe hou je jouw agenda onder controle? Hoe leg je de juiste prioriteiten?

Opleiding op maat

Bekijk de opleiding

TMA certificeringstraining tot TMA-professional

Meerdaagse opleiding
Naar een optimale benutting van talenten van jouw medewerkers

Talent Motivatie Analyse (TMA) is een methode om talenten en drijfveren van mensen in kaart te brengen. Deze training leidt je op om met deze methode aan de slag te gaan om in je organisatie of als freelancer.

Opleiding op maat

Bekijk de opleiding

Van verzuimbeleid naar aanwezigheidsbeleid

Prijs op aanvraag

Meerdaagse opleiding
  • Kmo-portefeuille
Opleidingen en workshops om absenteïsme tegen te gaan

Ziekteverzuim in je organisatie constructief aanpakken? Met deze opleiding maak je werk van een aanwezigheidsbeleid en pas je het toe in de praktijk.

Opleiding op maat

Bekijk de opleiding